Kuntopyörä osamaksulla

ARVOSTELUT : Kuntopyörä osamaksulla

4.4 / 5
4,4
734 arvostelua kategoriassa kuntopyörä osamaksulla

Kuntopyörä on yksi suosituimpia kuntolaitteita kotikäyttöön. Kuntopyöräily sopii kaikenikäisille-, kokoisille ja eri kuntotason omaaville treenaajille kuntoutujista aktiiviharrastajiin. Kuntopyörä ei vie paljoakaan tilaa, joten käyttö ei ole asunnon pinta-alasta kiinni. Laadukas kuntopyörä kestää käyttöä pitkään ja on helppo ylläpitää. Kuntopyöräily on tehokasta liikuntaa, joka muun muassa laihduttaa, nostaa lihaskuntoa ja kestävyyttä, parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistö toimintaa sekä pitää aineenvaihdunnan vilkkaana. Kuntopyörän omistajana treenaat milloin vain vuodenajasta ja säästä välittämättä.

Edullisimpien kuntopyörien hinnat lähtevät muutamista satasista, mutta laadukkaampaan, mukavampaan ja kestävämpään pyörään joutuu yleensä panostamaan enemmän.  Arvokasta kuntopyörää hankittaessa osamaksulla maksaminen saattaa olla järkevä tapa rahoittaa ostos. Kuntokauppa tarjoaa mahdollisuuden maksaa ostoksesi kätevästi pienimmissä erissä Svea-erämaksulla, joten harjoittelun aloittamista ei tarvitse jäädä odottelemaan. Valitse ostoskorissa maksutavaksi ”Osamaksu” ja täytä tiedot huolellisesti. Svea tekee luottopäätökseni heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli mahdollisuus erämaksuun myönnetään, voit valita sinulle parhaiten sopivan maksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään kassalla.

Kuntokaupalta voit hankkia kuntopyörän osamaksulla ja aloittaa harjoittelun heti. Valikoimistamme löydät laadukkaat kuntopyörät kaikkiin tarpeisiin. Valitse sinulle sopivin ja tilaa!

Järjestys: