Tunturi Performance C55 crosstrainertesti

ARVOSTELUT : Tunturi Performance C55 crosstrainertesti

4.5 / 5
4,5
43 arvostelua kategoriassa tunturi performance c55 crosstrainertesti
Tuntumaltaan hyvää, helppokäyttöistä ja ohjelmistoltaan monipuolista crossaria etsivälle Tunturi Performance C55 on houkutteleva vaihtoehto. Katso videolta miten laite pärjäsi testissämme.

Performance-sarjan crosstrainerissa on selvästi panostettu laatuun. Yksityiskohdat kuten kromattu kisko, hyvät jalkakaukalot sekä suojat jotka suojaavat rullia, ovat yksityiskohtia jotka erottavat C55-mallin kilpakumppaneistaan. Laite vaatii verkkovirran toimiakseen, onhan siinä esimerkiksi taustavalaistu näyttö. Vastuksia säädetään näytön säätimien avulla eli niiden säätäminen kesken treenin sujuu helposti ja nopeasti. Parikymmentä valmisohjelmaa riittänevät monelle kuntoilijalle.

Näytöstä nähdään aika, kauanko on polkenut, kalorien kulutus (suuntaa antavana), samoin syke kun kädet ovat sykekahvoilla. Sykkeen mittaamiseen suosittelemme aina sykevyön käyttöä tarkempien lukujen kannalta. Tunturia on helppo käyttää ja sen mukana tulevat ohjeet ovat hyvät ja selkeät, joista on pakko antaa kiitosta Tunturille. Ohjeiden ansiosta kokoamisesta selviää hienosti ja laitteen käytön oppii nopeasti.

Laite tuntuu erittäin tukevalta käytössä eikä ole yhtään heiveröisen oloinen. Selkeät merkkiäänet vastuksien vaihdossa antavat hyvän palautteen säätöjen muutoksesta. Vastuksia löytyy 1-32 välillä vastaten hyvin erilaisten treenaajien tarpeisiin. Sopii siis hyvin kevyeeseen käyttöön ja kovempaankin polkemiseen. Viimeinen vastus 32 on kyllä todella kova, ja sai testaajallamme hien alta aikayksikön virtaamaan.

Erittäin tukevaa ja pieneen tilaan mahtuvaa crosstraineria etsiville suosittelemme myös tutustumista FitNord Hiker 300F-malliin

Järjestys:
 • ALE 28 %
  FitNord Hiker 300F Crosstrainer + VUODEN LISÄTAKUU
  4.6 / 5

  FitNord Hiker 300F Crosstrainer + VUODEN LISÄTAKUU

  899,00 € 1249,00 €

  Tai alk. 34,68 €/kk

 • Crosstrainer etuvetoinen, Tunturi Performance C55
  4.0 / 5

  Tunturi C55 Performance Crosstrainer

  1249,00 €

  Tai alk. 49,10 €/kk