KOTIKUNTOSALIT

KOTIKUNTOSALIT
KOTIKUNTOSALIT

ARVOSTELUT : KOTIKUNTOSALIT

4.3 / 5
4,3
192 arvostelua kategoriassa kotikuntosalit

Kuntosalilaitteet kotiin Kuntokaupalta!

Miltä kuulostaisi oma kuntosali kotona? Sen parempia olosuhteita kuntoiluun ei voisi olla. Eikä kotikuntosalin tarvitse olla kallis. Kuntokaupan laitteista voidaan helposti ja kohtuullisella budjetilla suunnitella toimiva kuntosali mihin tahansa tyhjään huoneennurkkaukseen, varastotilaan tai vaikkapa autotalliin.

Garage Gym -trendi käy maailmalla kuumana, eikä ihme. Kun kuntosali löytyy kotoa, kynnys kuntoiluun laskee todella alas. Aika ei kulu matkustamiseen salille ja takaisin, vaan treenaamiseen. Ja tällä salilla ei tarvitse jonottaa laitteisiin tai mietttä niiden desinfiointia!

Kuntosalilaitteet ovat kehittynet paljon viime vuosina, ja laadukkaat ja jämäkät laitteet mahtuvat entistä pienempään tilaan. Niiden hinnat ovat myös laskeneet.

Kuntokauppa rakentaa kotikuntosaleja vuosien kokemuksella. Meiltä saat  ominaisuuksiltaan ja hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat voimaharjoittelu- ja aerobiset laitteet. Niistä on helppo rakentaa omaan harjoitteluusi sopiva kuntosali.

Kotikuntosalin tilankäyttö suunnitellaan aina niin käytettävissä olevan tilan, treenitarpeiden kuin budjetinkin mukaan. Monitoimiset kotikäyttäjän kuntokeskukset tarjoavat pieneenkin tilaan mahtuvia ja monipuolisia treenimahdollisuuksia. Laitteet ovat helposti muunneltavissa moniin eri treeniliikkeisiin ja mahtuvat vaikkapa vajaalle käytölle jääneisiin huonenurkkauksiin. Kokonaisuutta voi täydentää esimerkiksi käsipainoilla ja vastuskuminauhoilla. Soutulaite tai kuntopyörä taas sopii aerobiseen harjoitteluun pienessäkin tilassa.

Suosittuun garage gym -asetelmaan voi sisällyttää jo todella monipuoliset kuntoilumahdollisuudet. Kun käytettävissä on esim. varastohuoneen tai autotallin tila,  voi ottaa mukaan levytankoihin ja painolevyihin perustuvaa voimaharjoittelua: kyykkyhäkki, penkki, kyykkyteline... Viime aikoina suosioon ovat nousseet power rack -tyyppiset kyykkyhäkit, joiden toiminnoista löytyy leuanvetotankoja, ristikkäistaljoja sekä monia muita treenimahdollisuuksia. Myös käsipainosarjat ja nyrkkeilysäkit on helppo sijoittaa mukaan garage gym -kokonaisuuteen. Aerobisten kuntoilulaitteiden koko kirjo on nyt valittavissa: juoksumatto, spinningpyörä tai vaikkapa crosstrainer.

Kuntokaupalta löydät helposti eri budjetteihin sopivia vaihtoehtoja yksittäisistä laitteista laajoihin kokonaisuuksiin. Oli suunnitelmissasi sitten kompakti kuntoilunurkkaus tai laajempi garage gym -kokonaisuus, löydät alan parhaiden toimijoiden mallit meiltä! Myös laitteiden huollot sujuvat joustavasti ja luotettavasti Kuntokaupan kautta.

Ota yhteyttä, niin autamme parhaiten sopivien kuntosalilaitteiden valinnassa ja toimivan kotikuntosalin suunnittelussa!
Järjestys: