Polar - Urheilukellot, älykellot ja sykemittarit

Polar - Urheilukellot, älykellot ja sykemittarit
Polar - Urheilukellot, älykellot ja sykemittarit

ARVOSTELUT : Polar - Urheilukellot, älykellot ja sykemittarit

4.0 / 5
4,0
1 arvostelua kategoriassa polar - urheilukellot, älykellot ja sykemittarit
Polar on kotimainen merkki, joka valmistaa muun muassa erilaisia urheilukelloja ja sykemittareita. Polar tuotteet auttavat kuntoliikkujia omaksumaan terveellisiä elämäntapoja sekä parantamaan suorituskykyä.

Kuntokaupan Polar-valikoimasta löytyy jokaiselle oikea tuote oikeaan käyttötarkoitukseen. Huippulaadukkaat ja muodikkaat Polar-urheilukellot ovat alansa parhaimpia, ja niiden tyylikkäät ulkoasut valloittavat vaativimmankin liikkujan. Polarin urheilukelloissa on älyominaisuuksia ja ne on suunniteltu aktiivisille liikkujille jokapäiväiseen käyttöön, mutta niistä on monipuolista hyötyä myös normaalissa arjessa. Polar urheilukellot ovat hinnaltaan edullisia, ja sopivatkin siksi jokaisen budjettiin. Valikoimista löytyy myös hintavampia ja ominaisuuksiltaan vaativampaan käyttöön suunniteltuja urheilukelloja älyominaisuuksilla. Polarin urheilukellojen ominaisuudet vaihtelevat hintaluokan mukaan, mutta keskeisimmät ominaisuudet pysyvät samana. Kello seuraa aktiivisuutta ja lepoa, sekä antaa ohjeita päivittäiseen harjoitteluun avustaen elämään terveellisempää ja tasapainoisempaa elämää. Tarkempia ominaisuuksia pääsee tarkastelemaan urheilukellojen tuotetiedoista.

Polar sykesensoreiden avulla seuraa sykettä ja poltettuja kaloreita erittäin tarkasti ja niiden avulla maksimoi harjoitusten hyötyä ja kerää laadukasta tietoa treenin kulusta. Sykkeen seuranta on ensisijaisen tärkeää harjoitusten suunnittelussa ja palautumisen optimoinnissa. Monipuoliset Polar sykesensorit ovat myös Kuntokaupan valikoimassa.
 
Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa laadukkaat Polar tuotteet nyt Kuntokaupalta!