Tunturi E50R ja FitNord Cyclo 300R rekumbentit vertailussa

ARVOSTELUT : Tunturi E50R ja FitNord Cyclo 300R rekumbentit vertailussa

4.3 / 5
4,3
23 arvostelua kategoriassa tunturi e50r ja fitnord cyclo 300r rekumbentit vertailussa
Oikean kuntolaitteen valitseminen voi olla haastavaa, varsinkin jos samankaltaisia laitteita on useampi vaihtoehto. Tähän tilanteeseen voivat päätyä kohtuuhintaista ja monipuolista rekumbenttia valittaessa, sillä FitNord Cyclo 300R ja Tunturi Performance E50R ovat hyvin pitkälti samankaltaisia nojakuntopyöriä.

Valinnan ensimmäinen ja tärkein seikka on laitteen säädöt ja niiden sopivuus itselle. Kummassakin rekumbentissa on hyvin pitkälti samanlaiset säädöt ja säätövaraa riittää noin 155 cm-200 cm pitkille käyttäjille. Istuinosat ja selkänojat ovat leveät ja tukevat. Tunturin selkänoja kulmaa voi hienosäätää kolmeen eri asentoon, ja FitNordin selkänoja on hengittävää verkkokangasta, joka ei hiosta selkää.

Näyttö ja käyttöliittymä ovat ohjelmavalikoimaa myöten hyvin samankaltaiset. Kummastakin löytyy myös sykeohjelmat, joissa laite vähentää vastusta sykkeen noustessa ennalta asetetun rajan yli. Kumpikin laite tarvitsee verkkovirran, jotta vastuksen säätö ja näyttöpaneeli toimii.

Huom! Yksin asuvien kannattaa huomioida, että FitNordin laitetta pystyy siirtämään helposti, ja sen kasaaminen onnistuu helposti yksinkin. Tunturin laitetta on vaikea siirtää, ja sen kasaamiseen tarvitaan kaksi henkilöä.

Katso videolta laitteiden vertailu!

Järjestys:
 • ALE 35 %
  FitNord Cyclo 300R Rekumbentti
  4.4 / 5

  FitNord Cyclo 300R Kuntopyörä (Rekumbentti) + VUODEN LISÄTAKUU

  649,00 € 999,00 €

  Tai alk. 25,45 €/kk