Sähköavusteinen maastopyörä

Sähköavusteinen maastopyörä
Sähköavusteinen maastopyörä

ARVOSTELUT : Sähköavusteinen maastopyörä

4.1 / 5
4,1
121 arvostelua kategoriassa sähköavusteinen maastopyörä
Sähköavusteinen maastopyörä on jokaisen maastossa pyöräilijän paras ystävä! Pyörä on kuin tavallinen maastopyörä, mutta sillä on kuitenkin yksi merkittävä etu puolellaan – nimittäin polkemista avustava, tehokkaasti vääntävä moottori. Sähkömaastopyörä pätkii perinteisen maastopyörän siinä, että sähköpyörällä voit pyöräillä ketterämmin ja nopeammin sinne, minne tavallisella maastopyörällä ei ole ollut edes asiaa!

Sähkömaastopyörän moottori tekee jyrkätkin nousut helpommiksi, säästäen pyöräilijää liialta rasitukselta. Sähkömoottorin avulla maastopyöräilet poluilla, kallioilla ja metsissä kauemmin ja pidemmälle kuin ennen. Sähköavusteisen maastopyörän kanssa voit myös valita haastavammat reitit, kuin perinteisen maastopyörän kanssa.

Sähkömaastopyörissä on usein tehokkaasti vääntävä keskimoottori. Keskimoottorin etuna on matala painopiste keskellä maastopyörän runkoa. Keskimoottorit ovat myös usein takamoottoreita tehokkaampia. Sähköisten maastopyörien vääntö on usein 50 – 80 Nm:n luokkaa, joten niillä kiipeää haastavimmatkin nyppylät kuin huomaamatta. Sähkömaastopyörät ovat myös melkein poikkeuksetta varustettu tehokkailla akuilla, joiden kapasiteetti vaihtelee 418 - 690 Wh välillä.

Tutustu Kuntokaupan sähköpyörävalikoimaamme tästä!

Jos etsit sähkömaastopyörää, joka pärjää liukkailla, pehmeillä ja jopa upottavillakin alustoilla, kannattaa tutustua sähköfatbike -valikoimaamme. Näille eritysleveillä renkailla varustetuille maastopyörille mikään maasto ei ole liian haastava!

Tutustu Kuntokaupan laajaan sähköpyörävalikoimaan ja tilaa omasi helposti verkkokaupasta!
 
Järjestys: