Sähköavusteinen fatbike

Sähköavusteinen fatbike
Sähköavusteinen fatbike

ARVOSTELUT : Sähköavusteinen fatbike

3.8 / 5
3,8
50 arvostelua kategoriassa sähköavusteinen fatbike

Sähköavusteinen fatbike, sähköfatbike, e-fatbike vai sähköläskipyörä? Rakkaalla sähköpyörällä on monta nimeä, mutta samat räväkät piirteet ja pöyristyttävät ominaisuudet. Sähköavusteinen fatbike on erikoisleveillä renkailla varustettu sähkömaastopyörä, jolla ajaa sinne, minne tavalliset pyörät eivät pääse tai uskalla mennä.

Sähköfatbike on sähkömoottorilla höystetty, leveät ja suorituskykyiset renkaat omaava maastopyörä. Pyörä on suunniteltu haastaviin ja äärimmäisiin olosuhteisiin, joihin tavallinen maastopyörä ei enää riitä. Tällaisia olosuhteita ovat mm. upottava hiekka, lumihanget, sitkeä muta tai vaikkapa liukkaat kalliot. Leveät tassut tarttuvat tehokkaasti maastoon kuin maastoon ja voit poiketa turvalliselta metsäpolulta haastavammille retkireiteille. Katuajossa renkaat voi pumpata hieman täydemmiksi, jolloin sähköfatbike rullaa asfaltillakin kuin kilpapyörä.

Perinteinen fatbike on jo itsessään vaikuttava, mutta sähkömoottorilla fatbikesta kuoriutuu varsinainen peto! Sähköavusteinen maastopyörä kiipeää jyrkätkin mäet ja nyppylät vaivattomasti, eikä pehmeä alusta vastatuulineenkaan haittaa matkantekoa. Tähän pakettiin kun lyödään vielä tehoakku päälle, täydellinen maastopyörä on valmis. Sähköfatbikella valloitat maaston kuin maaston vähemmällä hiellä!

Kuntokaupan laadukkaat sähköfatbiket momenttitunnistimella:
Tutustu Kuntokaupan laajaan sähköpyörävalikoimaan ja tilaa heti omasi verkkokaupastamme!
Järjestys: