Kuntokeskukset

Kuntokeskukset

Kuntokeskukset yhdistävät tehokkaalla tilankäytöllä useita eri lihaskuntoa kehittäviä laitteita. Kuntokeskuksissa vastuksen säätö tapahtuu painopakalla tai erillisillä levypainoilla, joilla vastusta saa säädettyä muutamasta kilosta aina laitteen maksimipainokapasiteetin ylärajajoille 70 - 100 kg asti.

Hintahaarukka painopakallisille kuntokeskuksille on laaja ja laitteiden soveltuvuus vaihtelee käyttötarkoituksittain. Edullisimmat mallit soveltuvat kevyempään ja satunnaisempaan käyttöön. Hintahaarukan yläpäässä olevissa laitteissa on tukevampi runko ja ne soveltuvat aktiiviseen harjoitteluun.

Kotikäyttöön soveltuvien kuntokeskusten lisäksi valikoimasta löytyy vaativaan käyttöön suunniteltuja yhteisökäyttöön soveltuvia laajennettavia kuntokeskuksia, joihin voi halutessaan hankkia lisäosia, joilla harjoittelumahdollisuuksia saa lisättyä.

Kuntokauppa.fi:n valikoimassa mm. Tunturi, Kettler, Adidas, Gymstick kuntokeskukset. Tutustu eri malleihin ja valitse käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuva kuntokeskus!

Järjestys: