Sähköpotkulauta maastoon

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta maastoon

3.4 / 5
3,4
40 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta maastoon
Maastosähköpotkulauta poikkeaa tavallisesta sähköpotkulaudasta siten, että se on nimensä mukaisesti suunniteltu kulkemaan maasto-olosuhteissa.

Perinteisellä sähköpotkulaudalla pääsee taittamaan matkaa päällystetyillä kaduilla nopeasti ja näppärästi. Laadukkaalla, suurilla renkailla varustetuilla sähköpotkulaudalla pääsee kulkemaan myös päällystämättömillä, esimerkiksi hiekkaisilla kävelyteillä, mutta varsinainen offroad-sähköpotkulauta se ei kuitenkaan ole.

Sähköpotkulauta offroad -tyyppiseen ajoon vaatii aivan erityisen sähköpotkulautamallin. Markkinoilla on perinteisiä, seisten ajettavia sekä istuimella varustettuja maastosähköpotkulautoja. Moni maastoon tarkoitettu sähköpotkulauta on myös kaupunkisähköpotkulautaa kookkaampi ja painavampi. Maastosähköpotkulauta tarvitsee maastossa selviytyäkseen kunnon maastorenkaat syvällä kuvioinnilla, normaalia vahvemman moottorin sekä tehokkaan jousituksen edessä ja takana. 

Erilaisilla ominaisuuksilla ja tekniikalla täytetty maastosähköpotkulauta on myös hyvin kallis hankinta, joten sitä ei kannatta hankkia, ellei ole aivan varma, että kaikkia näitä ominaisuuksia tulee käytettyä.

Jos tarkoituksenasi on pysytellä päällystetyillä tai päällystämättömillä teillä, eikä oikaista metsän tai mutaisen pellon yli, kannattaa valita isoilla renkailla varustettu sähköpotkulauta maantieajoon.

Tutustu Kuntokaupan laadukkaisiin ja kevyisiin sähköpotkulautoihin täältä!
Järjestys:
 • OUTLET
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  149,00 €

  Tai alk. 4,79 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk