Nyrkkeilysäkit

ARVOSTELUT: Nyrkkeilysäkit

4.83333333     / 5
4,8
100 % Suosittelee
2 arvostelua kategoriassa nyrkkeilysäkit

Lihasvoimaa ja kuntoa sekä tehoa kamppailulajien harjoitteluun!

 

Nyrkkeily paitsi klassinen kamppailulaji, myös äärimmäisen tehokas kuntoilumuoto, joka kehittää kaikkia fyysisen suorituskyvyn osa-alueita. Se kohentaa lihasvoimaa, hapenottokykyä, koordinaatiota ja reaktiokykyä. Tehokkaaseen ja turvalliseen harjoitteluun tarvitaan kunnollinen nyrkkeilysäkki sekä säkkihanskat.

Laadukas nyrkkeilysäkki antaa iskuille sopivan vastuksen, jolloin nyrkki ei uppoa liian syvälle säkin materiaaliin. Tällöin ranne vääntyy herkästi, mikä voi johtaa rasitusvammoihin tai jopa loukkaantumisiin. Toisaalta säkki ei saa olla liian kova, jolloin iskut rasitavat iskevän käden niveliä. Säkin tiheys ei saa myöskään muuttua - toisin sanoen säkin sisusmateriaali ei saisi ajan myötä (ja iskujen möyhentäessä materiaalia) valua alaspäin säkissä. Tällöin säkin alaosasta tulee vähitellen tiheä ja kova, yläosasta pehmeä.

Kotimaiset Kunnon nyrkkeilysäkit on täytetty kumirouheella, joka käyttäytyy ihanteellisesti nyrkkeilysäkin sisusmateriaalina. Sen tiheys ei muutu, vaan se ottaa iskut vastaan aina samalla tiheydellä säkin kaikissa osissa. Kunnon nyrkkeilysäkit ovat muutoinkin laadukasta kotimaista työtä ja sopivat niin yksityis- kuin yhteiskäyttöön kaikkien kamppailulajien harjoittelussa sekä kuntonyrkkeilyssä.


Treenaa voimaa ja kestävyyttä sekä uutta tehoa iskuihin - hanki laadukas nyrkkeilysäkki Kuntokaupasta!

Järjestys:
 • OUTLET -35 %
  UFC Nyrkkeilysäkki 20 kg/ 90 cm

  UFC Nyrkkeilysäkki 20 kg / 90 cm

  109,00 € 169,00 €

  Tai alk. 4,05 €/kk

 • ALE 17 %
  Seinään kiinnitettävä nyrkkeilysäkin pidiketanko, Tunturi

  Nyrkkeilysäkin seinäteline, Tunturi

  69,95 € 84,90 €

  Tai alk. 2,60 €/kk