Hyvä ja laadukas trampoliini

ARVOSTELUT : Hyvä ja laadukas trampoliini

4.4 / 5
4,4
18 arvostelua kategoriassa hyvä ja laadukas trampoliini
Trampoliinia valittaessa tärkein kriteeri on tietysti turvallisuus. Hyvä trampoliini on turvallinen ja tukeva, joka kestää varmasti hyppimistä ja eri kokoisia hyppijöitä. Laadukas trampoliini on yhtä kuin osiensa summa: osien tulee olla kestäviä, testattuja ja säänkestäviä. Tällaisia ovat esimerkiksi laadukkaat jouset, tukeva turvaverkko, paksut reunapehmusteet sekä galvanoitu ruostumaton runko.
 
Trampoliinia valittaessa kannattaakin pohtia, millaisessa käytössä trampoliini tulee olemaan ja kuinka paljon. Jos trampoliini on jatkuvassa käytössä aamusta iltaan, pomppijoita on lapsista aikuisiin ja trampoliinilla aiotaan perinteisen pomppimisen lisäksi myös temppuilla, kannattaa valita mahdollisimman laadukkaista materiaaleista ja osista valmistettu trampoliini. Trampoliinin hyppymaton halkaisija on hyvä olla melko suuri, jotta tilaa temppuiluun on riittävästi. Laadukkaissa ja monipuoliseen pomppimiseen suunnitelluissa trampoliineissa, mm. BERG Champion -trampoliineissa on erityinen pomppimisvastusta pienentävä AirFlow -hyppymatto sekä tuplajouset.

Monelle yksi hyvän trampoliinin kriteeri on myös edullinen hinta. Voit saada edullisesti oikein hyvän trampoliinin koko perheen käyttöön. Monet laatumerkit ovat toki kalliimpia, mutta siihen on myös hyvä syy. Vuosia kestävät materiaalit ja osat ovat arvokkaita, mutta maksavat itsensä vuosien saatossa kuitenkin takaisin. Kestävät osat ovat myös turvallinen valinta, mihin kannattaakin satsata.

Kuntokaupan valikoimasta löydät laadukkaat FitNord- ja BERG-trampoliinit. FitNord-trampoliinit ovat hintaluokassaan ylivoimaisia koko perheen trampoliineja, joissa yhdistyy säänkestävät osat sekä edullinen hinta. FitNord-trampoliinit ovat hintaluokassaan ylivoimaisia koko perheen trampoliineja.

BERG-trampoliinit ovat testivoittajia ja laadukkailla osilla, ruostumattomilla teräsrungoilla sekä tarkalla viimeistelyllä rakennettuja trampoliineja. Trampoliinit ovat erittäin tukevia ja helppoja koota. Lisäksi niissä on myös säänkestävät rungot ja kattavat takuut osissa.

Kuntokaupan valikoimasta löydät laadukkaat FitNord- ja BERG-trampoliinit. Tutustu ja tilaa omasi jo tänään!
Järjestys: