MEISTÄ

MEISTÄ
MEISTÄ

ARVOSTELUT : MEISTÄ

0 / 5
Ei tuotearvosteluja.

Keitä olemme

Olemme suomalainen kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliike ja olemme palvelleet suomalaisia yrityksiä ja seuroja jo yli 15 vuotta. Kuntokauppa on kaiken kokoisten yritysen kumppani, niin yksittäisissä hankinnoissa, kuin laajoissa kokonaisratkaisuissakin. Tiimimme koostuu monipuolisista ja ammattitaitoisista henkilöistä, joista jokaisella on omat taitonsa ja ominaisuutensa. Olemme loistava sekoitus jo alalla hankittua asiantuntemusta sekä nuorekasta intoa.

Mitä teemme

Meille asiakastyytyväisyys on kaikki kaikessa! Jotta hankkimasi tuote tai palvelu olisi sinulle sopiva ja auttaisi sinua saavuttamaan tavoitteesi, haluamme antaa asiantuntemuksemme käyttöösi. Autamme sinua tekemään oikean valinnan, oli kyse sitten sähköpyörästä, juoksumatosta tai kokonaisen kuntosalin suunnittelusta ja asennuksesta.

Olemme täällä apunasi alusta loppuun asti!
 

Mietitkö esimerkiksi, millainen juoksumatto tai työhyvinvointiratkaisu sopisi teille parhaiten? tai haluatko tarjota työntekijöille työsuhdepyörää? Ota rohkasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille toimivin ratkaisu!


Lähetä meille sähköpostia tai soita suoraan yritysmyyntitiimille!

045 728 4340 [email protected]
 
Yritysmyynti palvelee yritysasiakkaita arkisin 9 - 16 

Palvelemme myös yritysasiakkaitamme yritysmyyntipisteellä Tampereen Tesomalla.