HIERONTALAITTEET

HIERONTALAITTEET
HIERONTALAITTEET

ARVOSTELUT : HIERONTALAITTEET

4.4 / 5
4,4
87 arvostelua kategoriassa hierontalaitteet

Arjen kiireen keskellä on tärkeä pitää pieniä rentoutumishetkiä ja antaa kehon sekä mielen levätä.

Kuntokaupan laadukkaat hierontalaitteet ja tarvikkeet tarjoavat tehokkaan niska-, jalka- tai selkähieronnan, jotka auttavat sinua rentoutumaan esimerkiksi työpäivän tai urheilun jälkeen. Tuotteet sopivat erinomaisesti hyvin niska- ja hartiaseudun kiputiloista kärsiville. Hieronnasta on monenlaista hyötyä, kun hierontaote on oikeanlainen. Hieronta parantaa kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia ja edistää hormonaalista toimintaa – esimerkiksi hieronnalla vapautuvalla endorfiinilla on sekä euforinen että kipua lieventävä vaikutus!

Hierontatuoli tai hierontaistuin voi lievittää liikunnan jälkeistä ja huonosta työasennosta johtuvaa kipua. Hierontatyyny ja niskahierontalaite rentouttaa ja vähentää väsymystä niska- ja hartiaseudun kireyksissä. Kompaktin kokoinen infrapunahieroja tarjoaa miellyttävän hieronnan päivittäiseen koko kehon hieromiseen infrapunalämmön tehostaessa vaikutuksia. Jalkojen hierontalaite rentouttaa väsyneet ja särkevät jalat. Lämmitystoiminto auttaa rentouttamaan lihaksia ja parantaa niiden verenkiertoa. Hieronta parantaa myös unenlaatua ja laskee stressitasoja alemmas, joten myös verenpaine laskee ja näin myös energiatasot nousevat.

Kuntokaupan laajasta valikoimasta löydät laadukkaat hierontalaitteet ja tarvikkeet edullisin hinnoin. Tutustu valikoimaan ja tilaa!
 
Järjestys: