Pyörän satulat

ARVOSTELUT: Pyörän satulat

0         / 5
Ei tuotearvosteluja.
Pyörän satula on ehdottomasti merkityksellisin pyöränosa, etenkin kun puhutaan retki- ja työmatkapyöräilystä.

Tuskin on mitään sen ikävämpää kuin tuskastuttavan hiertävä satula, muuten niin rentouttavalla ja kivalla matkalla. Valitse siis juuri sinulle sopivin satula, sillä se mikä on toiselle hyvä, ei välttämättä ole sinulle paras vaihtoehto

Mikä on paras pyörän satula minulle?

Mieti millaisella istuimella sinä mielelläsi istuisit ja sen ajatuksen pohjalta on aina hyvä lähteä liikkeelle. Pyörän satulamateriaali on yleensä muovia, nahkaa tai hiilikuitua ja myös Memory Foam on tullut tutuksi satuloiden materiaalina. Hienon Memory Foam tekniikan avulla istuin mukautuu yksilöllisesti jokaisen käyttäjänsä mukaisesti. Myös satulan muoto, leveys ja kovuus vaihtelevat käyttötarkoituksen mukaan. Sähköavusteisella pyörällä polkeminen on nautinnollista urheilua, kunhan satula on sinulle oikeanlainen ja sopivan pehmeä istumiseen.

Satula kiinnitetään satulatankoon ja satulassa on ylensä joko yksi kisko tai kaksi kiskoa, joiden avulla sen etäisyyttä ohjaustangosta voidaan säätää. Myös satulan kulmaa voidaan säätää. Muistathan kiristää satulan kunnolla ennen liikkeelle lähtöä, sillä satula ei saa yhtään heilua väännettäessä. Satula kiristetään tiukasta sopivalle korkeudelle.

Valikoimastamme löydät monipuoliseen pyöräilyyn sopivia yksilöllisesti mukautuvia satuloita. Tilaa nyt Kuntokauppa.fi!
Järjestys: