FitNord Cyclo 300 kuntopyörätesti

FitNord Cyclo 300 kuntopyörätesti
FitNord Cyclo 300 kuntopyörätesti

ARVOSTELUT : FitNord Cyclo 300 kuntopyörätesti

4.4 / 5
4,4
100 arvostelua kategoriassa fitnord cyclo 300 kuntopyörätesti
Kuntopyörien osalta asiakkaiden toiveissa nousevat useimmiten esille kolme asiaa: tukevuus, helppokäyttöisyys ja kohtuullinen hinta. Näiden lisäksi yhä useammin kuntopyörän ostajat kiinnittävät huomiota laitteen visuaaliseen ilmeeseen. Juuri näitä tarpeita silmällä pitäen on kehitetty FitNord Cyclo 300.
Tukeva kuntopyörä hyvillä säätömahdollisuuksilla

FitNord Cyclo 300:ssa on kiinnitetty erityistä huomiota tukevaan rakenteeseen, sillä kuntopyörää polkiessa vain polkimien on tarkoitus liikkua, eikä koko pyörän kuulu huojua ja heilua. Cyclo 300 on rakenteeltaan hyvin vakaa ja jämäkkä kuntopyörä, joka pysyy tukevana erikokoisten käyttäjien treenissä. Cyclon polkutuntuma on sulava ja vastuksensäätö tapahtuu jouhevasti servosäätöisen kestomagneettivastuksen ansiosta.

FitNord Cyclo 300 sopii kaikenkokoisille käyttäjille pyörän tukevan rakenteen ja monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta. Pyörän satulaa voi säätää korkeus- sekä etäisyyssuunnassa ja lisäksi satulan voi myös vaihtaa mieleisekseen: vakiona pyörään kuuluu jämäkkä ja eteenpäin kapeneva sporttisatula ja lisävarusteena on saatavilla perinteinen pehmeämpi kuntopyörän satula ja maantiepyörän tyylinen kovempi satula.

Cyclon käsikahvoista löytyy pitkät sykeanturit, joten käsiä ei tarvitse erikseen asetella tiettyyn kohtaan sykettä mitatessa. Jos kuitenkin haluaa seurata tarkemmin sykettä tai käyttää sykeohjelmia, suosittelemme käyttämään lisävarusteena myytävää sykevyötä.

Lähes kaikista kotikäytön kuntopyöristä löytyvien siirtopyörien lisäksi Cyclo 300:sta löytyy myös erittäin näppärä siirtokahva, josta pyörää on helppo kallistaa ja liikuttaa. Cyclon tyylikäs ja sporttinen muotoilu jatkaa muun FitNord-laitemalliston linjaa: musta ja virtaviivainen kuntolaite miellyttää ainakin meidän ja myös useimpien asiakkaidemme silmää ja sopii lähes jokaiseen kotiin. Tyylikästä kuntopyörää ei tarvitse piilottaa varastoon tai autotalliin, vaan pyörää kehtaa pitää esillä ihan vaikka olohuoneessa. Hyvännäköistä kuntopyörää tulee tästä syystä käytettyäkin enemmän!


Helppokäyttöinen näyttöpaneeli ja sykeohjelmat

Kuntopyörän helppokäyttöisyyteen vaikuttaa oleellisesti näyttöpaneelin selkeys ja yksinkertaisuus. Liikaa liikkuvia osia ja näppäimiä sisältävä monimutkainen näyttöpaneeli on useimmiten myös hankala käyttää. Moni ei halua hikoilla vaikeaselkoista käyttöliittymää opiskellessa, vaan ennemminkin päästä nopeasti hikoilemaan treenin pariin. Cyclo 300:n näyttöpaneeli on erittäin helppokäyttöinen ja selkeä, sillä siitä löytyy oikeastaan vain kaksi painiketta ja säätörulla. Yhdellä  vilkaisulla näkee näytöltä käytännössä kaiken tarvittavan.

Helppokäyttöisestäkin kuntopyörästä voi löytyä paljon mielenkiintoisia ohjelmia: Cyclo 300:ssa on hintaluokkaansa nähden poikkeuksellisen hyvät ohjelmaominaisuudet, joista erityismaininnan ansaitsevat sykeohjelmat. Sykeohjelmissa ohjelma säätää vastusta sykkeen mukaan, eli vastus kasvaa kunnon kohotessa ja treenit pysyvät nousujohteisina. Muuten tulee valitettavan helposti jämähdettyä samalle tasolle vain tottumuksesta. Cycloon voi myös ohjelmoida itse oman ohjelman valmiiden ohjelmien lisäksi.
 

FitNord Cyclo 300 plussat ja miinukset

+ Tukeva ja vakaa kuntopyörä
+ Monipuoliset säätömahdollisuudet
+ Mahdollisuus vaihtaa satula mieleiseksi
+ Helppokäyttöinen näyttöpaneeli
+ Vastusta säätävät sykeohjelmat
+ Katseita kestävä ulkonäkö

– Ei löydy karttaohjelmien kaltaisia herkkuja. Muita puutteita onkin vaikea löytää!

Kaiken kaikkiaan FitNord Cyclo 300 -kuntopyörä on erinomainen laite järkevän hintaista ja luotettavaa kuntopyörää etsivälle käyttäjälle, joka ei halua kaikista manuaalisinta perusmallia, muttei myöskään ole kiinnostunut karttaohjelmilla tai muilla kalliimman hintaluokan ominaisuuksilla hifistelystä.
Järjestys:
 • ALE 35 %
  FitNord Cyclo 300 Kuntopyörä + VUODEN LISÄTAKUU
  4.4 / 5

  FitNord Cyclo 300 Kuntopyörä + VUODEN LISÄTAKUU

  449,00 € 699,00 €

  Tai alk. 16,57 €/kk