Juoksumatto yhteisökäyttöön

ARVOSTELUT : Juoksumatto yhteisökäyttöön

4.6 / 5
4,6
104 arvostelua kategoriassa juoksumatto yhteisökäyttöön
Oletko hankkimassa juoksumattoa taloyhtiön, työpaikan tai oppilaitoksen kuntosalille? Aluksi on hyvä arvioida, kuinka paljon laitteelle tulee käyttötunteja viikossa ja minkätyyppiseen käyttöön laite pääasiassa tulee.

Riittävän tehokas ja kestävä moottori sekä tukeva käyttötuntuma ovat yhteisökäytön laitteen tärkeimpiä ominaisuuksia. Suosittelemme yhteisökäyttöön ensisijaisesti AC-moottorilla varustettua juoksumattoa, joka kestää DC-moottoria paremmin rasitusta. Mikäli käyttötunnit jäävät n. 10-15 tuntiin viikossa, voidaan harkita myös tehokasta DC-moottorilla varustettua juoksumattoa. Kuntosalikäyttöön suunnitelluissa juoksumatoissa on kiinteä runko, mikä antaa laitteelle optimaalisen vakauden. Kokoontaitettavuus on erinomainen ominaisuus pienissä tiloissa, mutta usein yhteisösaleilla tämä ei ole välttämätön ominaisuus.

Oikea-aikainen ja tarkoituksenmukainen huolto ja ylläpito ovat tärkeitä laitteen käyttöikään ja toimintaan vaikuttavia tekijöitä. Yhteisösalilla, jossa on useampia käyttäjiä, on hyvä pitää kirjaa tai valita henkilö suorittamaan laitteen huolto ja puhdistus määräajoin, jotta vältytään turhilta ja ennenaikaisilta ongelmilta. Yhteisökäyttöön suosittelemmekin usein kestovahattua mattoa, mikä helpottaa huollettavuutta. Hihnan kestävyys on kutakuinkin sama sekä voideltavissa että kestovoidelluissa juoksumatoissa: 3000–5000 km. Mikäli laitteen jatkuva ja pitkistä huoltokatkoksista vapaa toimivuus on erityisen tärkeää, kannattaa harkita huoltosopimuksen tekemistä juoksumattoja huoltavan liikkeen kanssa.

Yhteisökäyttöön suosittelemme erityisesti FitNord Sprint 500, FitNord Sprint 1000, ja Tunturi Platinum -juoksumattoja. 

Tilaa laadukas ja kestävä juoksumatto yhteisökäyttöön, taloyhtiön tai työpaikan salille Kuntokaupalta!
Järjestys: