FitNord Rumble 300 Sähköfatbike (690 Wh tehoakku) + VUODEN LISÄTAKUU

1899,00 € 2499,00 €

Svea -erämaksu alk.  73,09 €/kk

ALE 24 % ma 29.4.2024 asti

Lisätarvikkeet

Saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

Ei saatavilla Vantaan myymälästä

Sähkötie 1
Aukioloajat:
Ma-Pe: 11-19
La: 10-16
Su: 11-16

Ei saatavilla Tampereen myymälästä

Kohmankaari 3
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: 11-16

Ei saatavilla Kouvolan myymälästä

Kaupinkatu 16
Aukioloajat:
Ma-Pe: 10-17
La-Su: Suljettu

FitNord Rumble 300 on Suomessa suunniteltu laadukkaista komponenteista koottu rouhea sähköfatbike, joka jyrää varmasti ja tasaisesti niin lumessa, mudassa kuin asvaltillakin. Rumble 300 tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet sähköpyöräilyyn; sähköfatbikella poljet yhtä hyvin työmatkat, maastopyöräretket ja kaupunkiajot säässä kuin säässä ympäri vuoden. 4 tuumaiset läskirenkaat tarjoavat uskomattoman pidon pehmeän kyydin. Sähkömoottorin avulla meno ei hyydy jyrkimmässäkään mäessä. Nykyaikainen takamoottori momenttitunnistimella, tehoakulla jopa 120 km kantama, hydrauliset levyjarrut ja lujatekoinen runko tekevät Rumble 300:sta täydellisen valinnan hintatietoiselle sähköfatbiken metsästäjälle. FitNord Rumble 300 -sähköfatbike on todellinen monikäyttösähköpyörä, joka tekee hankalissakin olosuhteissa polkemisesta hupia.  
 • Suomessa koottu laadukkaista komponenteista
 • Takamoottori momenttitunnistimella
 • Viisi avustustasoa
 • 690 Wh akku / kantama 120km
 • 26 x 4.0 tuumaiset läskirenkaat
 • Hydrauliset levyjarrut
 • Jäykkä keula
 • 8 vaihdetta

Suomessa suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin

FitNord Rumble 300 on laadun ja luotettavuuden takaamiseksi suunniteltu Suomessa. Näin pystytään varmistamaan, että sähköpyörä sopii kotimaamme vaihteleviin ja kuluttaviin olosuhteisiin. Sähköpyörä on koottu äärimmäisellä tarkkuudella laadukkaista komponenteista, joten hyvällä huolenpidolla ja säännöllisillä perushuolloilla Rumble 300 on pitkäikäinen kumppani ympärivuotiseen pyöräilyyn.

Voimakas moottori momenttitunnistimella ja jopa 120 kilometrin kantama

FitNord Rumble 300 -sähköfatbikella on huoletonta polkea pitkiäkin lenkkejä, sillä suurikapasiteettisella akulla pääsee sähkömoottorin avustamana jopa huikeat 120 kilometriä yhdellä latauksella. Tehokas Samsungin ja LG:n -kennoilla varustettu akku helpottaa myös arkikäytössä, sillä akkua ei tarvitse ladata välttämättä joka päivä. Tehokas akku on tarpeen myös talvikäytössä, sillä pakkanen voi laskea sähköpyörän akun tasoa jopa kolmanneksella. Akku on helppo irrottaa ja viedä sisälle lataukseen.

FitNord Rumble 300 -sähköfatbiken voimakas takamoottori tekee polkemisesta vaivatonta niin ylämäessä, vastatuulessa kuin hankalissa olosuhteissa. Sähkömoottori on varustettu nykyaikaisella momenttitunnistimella, joka mittaa poljinvoimaa ja säännöstelee sen perusteella moottorin avustusta. Näin pyörä kuluttaa ketjuja ja rattaita vähemmän kuin keskimoottori, mutta tarjoaa huomattavasti luonnollisemman ajotuntuman, kuin normaali takamoottori. Miellyttävän tuntuman lisäksi momenttitunnistuksesta on hyötyä erityisesti poluilla, liukkaalla ja esimerkiksi vilkkaassa kaupunkiliikenteessä pyöräiltäessä, jossa ajo vaatii pyörän nopeaa reagointia. Sähkömoottorissa on 5 avustustasoa, joiden valinta tapahtuu ohjaustankoon kiinnitetyn TechDrive-näytön painikkeilla.

Hurja määrä pitoa 26 x 4.0 tuumaisilla läskirenkailla

Sähköfatbiken erottaa ensisilmäyksellä tavallisesta sähköpyörästä sen massiiviset ja vahvasti kuvioidut renkaat. FitNord Rumble 300 on varustettu halkaisijaltaan 26 tuumaisilla ja leveydeltään 4 tuumaisilla pistosuojatuilla CST BFT (Big Fat Tire) C1752 -renkailla, jotka tarjoavat hurjan määrän pitoa ja etenemiskykyä erilaisilla pinnoilla. Sähköfatbiken renkaat toimivat samalla myös jousituksena, eli ne pehmentävät tehokkaasti kivistä, juurista, kuopista sekä katukivityksistä aiheutuvat iskut ja tärinät. ”Jousituksen” ja pidon säädellään renkaiden ilmanpaineella; pienemmillä paineilla enemmän pitoa ja joustoa hankalampaan maastoon, suuremmilla paineilla enemmän vauhtia ja rullaavuutta asvaltille. Paino jakaantuu leveillä renkailla suurelle pinta-alalle, joten ne eivät ole herkkiä rikkoontumaan esimerkiksi hiekoitussepelistä tai lasinsiruista. Rumble 300:sen etu- ja takahaarukassa on tilaa maksimissaan 4.5 tuumaa leveille renkaille.

Rumble 300 -sähköfatbikessa on yksinkertaisen toimiva 8-vaihteinen voimansiirto yhdellä eturattaalla. Yhden eturattaan ansiosta ketju pysyy kireällä, eikä pääse hyppäämään rymistelyssä. Kahdeksasta vaihteesta löytyy sopiva välitys niin hitaaseen ryömimiseen mudassa tai lumessa kuin vauhdikkaaseen etenemiseen asvaltilla. MotionShift-vaihdevipu on näppärä käyttää; ylemmästä vivusta vaihto suurempaan vaihteeseen, alemmasta pienempää pykälään. MotionShift-vaihdevivun ehdoton etu maastopyöräilyssä on sen käyttö pelkällä peukalolla, mikä vapauttaa etusormen jarrulle. Vaihdevivulla voidaan tiputtaa kolme vaihdetta kerrallaan, joten sopivan välityksen valitseminen nousuihin, kurveihin ja esteiden ylityksiin käy nopeasti ja töksähtelemättä. Shimano Altus -takavaihtaja vaihtaa viipyilemättä ja varmasti.

Päättäväisesti jyräävään sähköfatbikeen tarvitaan myös tehokkaat ja varmatoimiset jarrut. Hydrauliset Tektro T275 -levyjarrut pysäyttävät tarvittaessa nopeasti ja turvallisesti.

Varusteet

FitNord Rumble 300 -sähköfatbiken mukana toimitetaan lakisääteiset etu- ja takavalot sekä heijastimet. Rumble 300 on varusteltavissa muun muassa lokasuojin ja tavaratelineellä. Lisävarusteet löydät edullisesti valikoimistamme.

 

Valitse FitNord Rumble 300 Sähköfatbike, jos arvostat seuraavia ominaisuuksia:

 • Suomessa suunniteltu todellinen monikäyttösähköpyörä, jolla pärjää kaikissa keleissä, tilanteissa ja maastoissa vuoden ympäri
 • Tehoakun kantama jopa 120 kilometriä
 • Momenttitunnistuksella varustettu sähkömoottori erinomaisella polkutuntumalla
 • Huima pito ja pehmeä ”jousitus” 4 tuumaa leveillä renkailla
 • Erinomainen hinta-laatusuhde

FitNord sähköpyörien varaosat ja huollot Tampereella ja Vantaalla sekä kattavasti ympäri Suomen virallisilta huoltokumppaneilta. Lisätietoja Takuu -välilehdellä.

Tilaa FitNord Rumble 300 Sähköfatbike edullisesti Kuntokaupalta ja laajenna pyöräilymahdollisuudet uusiin sfääreihin!

Tekniset tiedot ja takuu

Perustiedot
Merkki ja malli: FitNord Rumble 300
Käyttötarkoitus: maastopyöräily, työmatkapyöräily, vapaa-ajan pyöräily
Rengaskoko: 26”
Runkomateriaali: alumiini
Runkokoot: 42 cm, 46 cm ja 51 cm
Paino: 26 kg

Akku ja moottori
Akkukapasiteetti: 690 Wh (48V 14.4 Ah)
Akkukennot: Samsung / LG
Akkutyyppi: Lithium-ion
Toimintamatka: jopa 120 km
Moottori: TechDrive
Moottorin teho: 250 W
Moottorin vääntö: 50 Nm
Moottorin sijainti: Takamoottori
Avustuksen enimmäisnopeus: 25 km/h
Poljinvoiman tunnistus: Momenttitunnistin (tunnistaa käytetyn poljinvoiman ja säätää moottorin tehon viiveettömästi)

Vaihteet ja voimansiirto
Vaihteiden lukumäärä: 8
Takavaihtaja: Shimano Altus
Vaihdevipu: MotionShift
Eturatas: 38T
Takarattaat: 11-32T

Näyttö
Näyttö: TechDrive
Avustustasojen määrä: 5
Toiminnot: Avustustason valinta
Näytöllä näkyvät tiedot: Akun varaus, vauhti, matkamittari, trippimittari, ajoaika, maksiminopeus

Jarrut, renkaat ja etuhaarukka
Etujarru: Tektro T275
Takajarru: Tektro T275
Jarrutyyppi: Hydrauliset levyjarrut
Renkaat: 26" 4" CST BFT (Big Fat Tire) C1752
Etuhaarukan tyyppi: jäykkä

Varusteet
Etuvalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Takavalo: Sisältyy (LED, paristokäyttöiset)
Satula: Sisältyy
Satulatolpan halkaisija: 30.4mm
Tavarateline: Lisävarusteena
Lokasuojat: Lisävarusteena
Seisontatuki: Sisältyy
Säädettävä ohjainkannatin: Sisältyy
Laturi : Sisältyy
Runkolukon kiinnitys: Ei

Mallikohtaiset lisävarusteet löydät tästä

Kokotaulukko
Runkokoko 42 cm = Ajajan pituus 150-170 cm
Runkokoko 46 cm = Ajajan pituus 160-180 cm
Runkokoko 51 cm = Ajajan pituus 175-195 cm
Huomioi, että käyttäjäkoot ovat ohjeellisia. Sopivan runkokoon valinta riippuu niin ajajan vartalon mittasuhteista, ruumiinrakenteesta kuin tavoitellusta ajoasennosta. Mikäli tarvitset apua sopivan runkokoon valintaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! 

Ajajan enimmäispaino: 120 kg sisältäen matkatavarat
Pakkauksen koko: 162 x 30 x 82 cm

Takuu yksityiskäytössä
Runko: 5 vuotta
Muut osat: 24 kk
Akku: 12 kk
Takuu ei kata kulutusosien (ketjut, rattaat, jarrupalat jne.) normaalista käytöstä johtuvaa kulumista.

Pyörälle tulee tehdä ensihuolto mieluiten 100-150 km käyttöönoton jälkeen, mutta viimeistään ennen kuin pyörällä on ajettu 250 km. Ensihuollon laiminlyönti tästä eteenpäin voi aiheuttaa kulutusosien epätasaista kulumaa, minkä seurauksena syntyvät mahdolliset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Huoltoverkosto ja asennusohje

Maanlaajuinen huoltoverkosto
FitNord-sähköpyörien huollosta vastaa maanlaajuinen huoltoverkosto, joka palvelee yli 30:lla paikkakunnalla maanlaajuisesti. Paikallisen huoltokumppanisi löydät tästä listauksesta: FitNord-sähköpyörien huoltoverkosto

Kokoamisohjeet
Sähköpyörät toimitetaan 90% koottuna tukevassa pahvilaatikossa. Kiinnitettäväksi jää ohjaustanko, satula, polkimet ja joissakin tapauksissa eturengas. Kokoamisohjeet toimitetaan pyörän mukana ja kokoaminen onnistuu mukana toimitettavilla työkaluilla.

Huom! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää kokoamisen tukena, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Tee sähköpyörälle vielä tarkistus ennen ensilenkkiä (katso ohjeet tästä linkistä). 

Arvostelut

Hintatiedot

Viimeisen 30 päivän alin hinta: 1999,00 €
 • Voisit olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: