Hulavanteet

Hulavanteet
Hulavanteet
Hulavanteet ovat nousseet huimaan suosioon tutkimuksissa todettujen terveysvaikutusten myötä. Päivittäinen hulavanteella harjoittelu on huomattavasti tehokkaampaa kuin vaikkapa kävely, ja sen on todettu mm. kaventavan erityisen tehokkaasti vyötäröä. Vanteen pyörittäminen kuluttaa lisäksi runsaasti kaloreita, polttaa vaarallista sisäelinrasvaa, kehittää tasapainoa ja koordinatiota sekä parantaa ryhtiä.

Erityisesti painollisella hulavanteella harjoittelu on tehokasta ja kehittää keskivartalon lihaksia. Myös viimeaikaisissa tutkimuksissa todetut terveyshyödyt on saavutettu juurikin painollisella hulavanteella.

Kuntokaupalta löydät suosituimmat ja tehokkaiksi todetut 1,2 kg:n ja 1,5 kg:n hulavanteet. Isommille tai kovakuntoisille käyttäjille suosittelemme painavampaa vaihtoehtoa ja pienikokoisille kuntoilijoille kevyempää. Katso videolta, miten painollinen hulavanne kasataan ja otetaan käyttöön!Tilaa heti ja pyöritä keskivartalo kuntoon! Huippusuosion vuoksi hulavanteet viedään käsistä, joten toimi nopeasti!
Järjestys: