FitNord Sähköpyörän huolto

FitNord Sähköpyörän huolto
FitNord Sähköpyörän huolto

ARVOSTELUT : FitNord Sähköpyörän huolto

4.3 / 5
4,3
936 arvostelua kategoriassa fitnord sähköpyörän huolto
Ostaessasi Kuntokaupalta FitNord-merkkisen sähköpyörän, voit pyöräillä huoletta! Meiltä saat sähköpyörän lisäksi myös asiantuntevat huoltopalvelut! Tampereen ja Vantaan toimipisteissämme FitNord-sähköpyöriin erikoistunut henkilökuntamme takaa nopean ja asiantuntevan huollon. Meiltä löydät myös oikeat varaosat FitNord-sähköpyöriin hyvällä saatavuudella.

Kuntokauppa tarjoaa myös tee-se-itse -materiaalia FitNord-sähköpyörien huoltoon ja ylläpitoon liittyen. FitNord sähköpyörien käyttöönoton ja huollon ohjeistukset löydät niin pyörän käyttöohjeesta, kuin apua tarjoavista opasvideoista Kuntokaupan verkkosivuilla tai Kuntokaupan omalla Youtube-kanavalla. Videoiden avulla saat opastuksen niin pyörän käyttöönottoon, vaihteiden ja jarrujen huoltoon ja säätöön, renkaanvaihtoon, kuin myös pyörän yleiseen kunnossapitoon liittyen. Huom.! Sähköpyörän kokoaminen tulee aina tehdä mukana toimitettavaa ohjekirjaa noudattaen. Videota voit käyttää tukena kokoamisessa, mutta tarkista ajantasaiset ohjeet ohjekirjasta.

Ammattitaitoa vaativissa huoltotoimissa FitNord pyörien huollosta vastaa maanlaajuinen kokenut huoltoverkosto yli 30 yhteistyötoimipisteessä. FitNord huoltokumppaneilta saat palvelua niin ensi- vuosi-, takuu-, kuin muissakin huoltotarpeissa. Löydät lähimmän alueellisen huoltopisteesi alla olevasta linkistä.
 

FitNord huoltokumppanit maakunnittain löydät täältä

 

FitNord sähköpyörien asennus- ja huoltovideot

Alta pääset tutustumaan FitNord sähköpyörien asennus- ja huoltovideoihin, joista saat ohjeita ja vinkkejä sähköpyörän kunnossapitoon kotioloissa.FitNord sähköpyörien akun kiinnitys ja irrotus:
Varustepaketin asennus FitNord Agile- ja Flow -malleihin:
Sähköpyörän kampien irrotus:
Sähköpyörän nopeusanturin tarkistus:
FitNord Ava 500 Sähköpyörän kokoamisohjeet:
FitNord Rumble 300 Sähköpyörän kokoaminen:
FitNord Rumble 500 Sähköpyörän kokoaminen: 
Järjestys: