Suppailuvarusteet

ARVOSTELUT : Suppailuvarusteet

4.5 / 5
4,5
45 arvostelua kategoriassa suppailuvarusteet

Suppailukausi on monen mielessä, kun mökkijärvet ja meri kutsuvat vesille! Ennen ensimmäistä suppailukertaa SUP-lauta ja suppailuvarusteet on kuitenkin hyvä tarkastaa.

SUP-laudan lisäksi on hyvä omistaa myös mela ja turvavälineet, kuten turvaremmi, pelastusliivit ja mahdolliset neopreeni-varusteet. Vaatteet voi valita oman mielensä mukaan, kunhan ne ovat mukavat päällä. Kuntokaupan valikoimasta löydät märkäpuvut naisille ja miehille lyhyt- ja pitkälahkeisina. Märkäpuku pitää kehon lämpimänä myös kylmemmillä keleillä. Suppailu sopii lajina kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä suppailu on rauhallista, mutta todella tehokasta urheilua!

Kuntokauppa myy SUP-lautasettejä, johon kuuluvat kaikki mitä tarvitset turvalliseen suppailuun. FitNord Aqua Leaf 340 settiin kuuluu: lauta, kaksisuuntainen pumppu täyttöön ja tyhjennykseen, kolmiosainen alumiinimela pituuden säädöllä, evä, kantoreppu, karkuremmi ja korjaussarja.

Kuntokaupan suppailuvarusteista löydät SUP-lautojen tarvikkeet ja varaosat, kuten pumput, melat, evät, adapterit ja karkuremmit. Tutustu nyt!
Järjestys: