Uimapatjat, renkaat, vesilelut

ARVOSTELUT : Uimapatjat, renkaat, vesilelut

4.7 / 5
4,7
7 arvostelua kategoriassa uimapatjat, renkaat, vesilelut
Vilvoittavia vesileikkejä hellettä helpottamaan. Helteen helliessä on ihanaa pulahtaa uimaan!

Kesä se on ihmisen parasta aikaa. Aurinkoiset kesäpäivät rentoudutaan ystävien tai perheen voimin järven- tai merenrannalla henkisiä akkuja lataamaan. Uiminen ja vedessä polskiminen on ihana tapa viettää lämmintä kesäpäivää. Kuntokaupalta saat hauskat lasten uimarenkaat, uimapatjat ja vesinuudelit. Valikoimissamme on myös lasten ihastuttavat uimalelut ja rantalentopallot. Ota vesilelu kainaloon ja pinkaise vaikka rannalle tai miksi et perusta omaa vesipuistoa takapihalle! Vesilelu soveltuu niin uima-altaalle kuin rannallekin, ja sen kanssa kaikenlaiset vesileikit ovat hauskempia. Leikin tiimellyksessä leikkijät saavat myös hieman liikuntaa juostessaan ja paetessaan kastumista.
 
Ilmatäytteiset vesilelut ovat helppo täyttää ja tyhjentää. Tyhjänä uimalelujen säilytys on helppoa, sillä suuretkin lelut vievät hyvin vähän tilaa. Muistathan, että lasta ei saa jättää koskaan valvomatta lasten altaaseen tai rantaveteen.
 
Lasten vesileikit tuovat vilvoitusta kuumaan päivään myös kotipihalla. Tutustu kesätuotteisiimme ja tilaa heti omasi Kuntokaupalta!
 
Järjestys:
 • ALE 75 %
  FitNord Aqua Float Kelluva uimalautta / Airtrack 2,5 m x 90 cm
  4.8 / 5

  FitNord Aqua Float Kelluva uimalautta / Airtrack 2,5 m x 90 cm

  99,00 € 399,00 €

  Tai alk. 3,65 €/kk

 • FitNord Aqua Island Kelluva uimalautta 4 x 2 m
  4.5 / 5

  FitNord Aqua Island Kelluva uimalautta 4 x 2 m

  999,00 €

  Tai alk. 38,36 €/kk