Vesisoutulaitteet

ARVOSTELUT : Vesisoutulaitteet

5.0 / 5
5,0
3 arvostelua kategoriassa vesisoutulaitteet

Oletko innokas soutaja, mutta puuttuu vain järvimaisema ja vene? Vesisoutuvastuksella toimivalla soutulaitteella ajat urheilullisesti täysin saman asian, suoraan kotoa käsin.

Soutaminen on kaikista tehokkain aerobinen harjoitusmuoto. Soutaminen on urheilua, jossa käytät melkein kaikkia kehosi lihaksia. Se tekee lihaksistasi vahvempia ja kestävyytesi ja tasapainosi paranee. Soutulaite kehittää niin kehonhallintaa, voimaa kuin kestävyyttäkin, minkä vuoksi se on etenkin lämmittelyssä suosittu kuntoilulaite. Se kehittää aerobisen kunnon lisäksi kaikkia lihasryhmiä, alavartaloa ja hartiaseutua. Jalat, pakarat, keskivartalo ja selkä sekä hartiaseutu olkapäät ovat töissä samanaikaisesti joka ikisellä vedolla.
Juoksumattoon tai kuntopyörään verrattuna, ylävartaloon kohdistuu enemmän kuormitusta ja lisäksi soutaminen on erittäin hyvä keino parantaa sydämen ja verisuonien hyvinvointia., eli kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Tutustu Kuntokaupan vesisoutulaite valikoimaan ja tilaa huippulaadukas vesisoutulaite kotiin, yrityksiin ja kuntosaleille. Nyt soudellen kuntoon!
Järjestys:
 • Flow Fitness DWR2500i soutulaite
  5.0 / 5

  Flow Fitness DWR2500i soutulaite vesivastuksella

  1099,00 €

  Tai alk. 40,81 €/kk

 • Tunturi Cardio Fit R50 Water Rower
  5.0 / 5

  Tunturi Cardio Fit R50 Water Rower

  799,00 €

  Tai alk. 30,99 €/kk