Kaatumaton kajakki

Kaatumaton kajakki
Kaatumaton kajakki

ARVOSTELUT : Kaatumaton kajakki

4.4 / 5
4,4
63 arvostelua kategoriassa kaatumaton kajakki

Seal-malliston kajakeilla et tee uimareissua! (Ellet halua mennä uimaan)

Aloittelevaa melojaa arveluttaa usein kajakin kaatumisen mahdollisuus. Joidenkin mielessä se herättää jopa pelkoa, joka nousee melonnan aloittamisen esteeksi.

Todellisuudessa kelluntaliivit tekevät tilanteesta vaarattoman. Niiden käytön lisäksi voi valita kajakin, jota on vaikea saada kaatumaan, vaikka varta vasten yrittäisi sellaisia ovat FitNord Seal -malliston ilmatäytteiset kajakit.

Molempia Seal-malleja on testattu vaikeissakin oloissa. Kaatumisia ei ole tapahtunut edes täysin ensikertalaisten melojien liikkuessa tuulisellla järvellä. Kun kajakkeja on yritetty tarkoituksella saada kaatumaan, on tarvittu rajua voimankäyttöä.

Kaatumattomasta kajakista on hyötyä myös silloin, kun kaatumisen seuraukset olisivat epämiellyttävät, vaikkeivät vaaralliset. Kylmään veteen kastuttuaan on saatava kuivat varavaatteet nopeasti päälle, eikä kokemus ole kovinkaan mukava.

Siksi kaatumaton kajakki on hyvä varuste melontakautta pidentämään alku- ja loppukaudesta vesi voi olla kylmää, vaikka melonta sinänsä on todella miellyttävää. Kirkas ja tyyni syyspäivä saa rantojen lehtipuut hehkumaan upeissa väreissä, ja kevään korkeiden vesien aikana voi nauttia pienten jokien vehreistä maisemista.

Märkäpuku pidentää miellyttävää melontakautta entisestään vähintäänkin se laajentaa melojan reviiriä. Koskireiteillä melottaessa veden pärske kuuluu lajin luonteeseen. Keväisen, riittävän korkean veden aika loppuu usein ennen kuin vedet ehtivät lämmetä kovinkaan paljon.

Hanki kaatumaton kajakki Kuntokaupasta, pue kelluntaliivi päällle ja nauti melonnasta turvallisin mielin!
 
Järjestys:
 • FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)
  4.4 / 5

  FitNord Seal Two ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (2-istuttava)

  799,00 €

  Tai alk. 30,99 €/kk

 • FitNord Seal One ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (1-istuttava)
  4.4 / 5

  FitNord Seal One ilmatäytteinen kajakki, tummanvihreä (1-istuttava)

  499,00 €

  Tai alk. 18,42 €/kk