FitNord Cyclo 300R kuntopyörätesti

FitNord Cyclo 300R kuntopyörätesti
FitNord Cyclo 300R kuntopyörätesti

ARVOSTELUT : FitNord Cyclo 300R kuntopyörätesti

4.4 / 5
4,4
19 arvostelua kategoriassa fitnord cyclo 300r kuntopyörätesti
FitNord Cyclo 300R nojakuntopyörä, eli rekumbentti on yksinkertaisella käyttöliittymällä varustettu näppärän kokoinen ja monipuolinen nojapyörä. Rekumbenttimallisen kuntopyörän etuna verrattuna tavalliseen kuntopyörään on matala istumiskorkeus ja tukeva, selkänojalla avustettu istuma-asento. Rekumbenttipyörät ovatkin erinomaisia kuntoilu- ja kuntoutusvälineitä etenkin ikäihmisille ja kuntoutukseen.

Poiketen valtavirrasta Cyclo 300R on melko lyhyt rekumbentti; rungon pituus on alle 150 cm. Tämä on kotikäytön kuntoilulaitteessa ehdoton plussa – kukapa haluaisi täyttää treenivälineellä koko huoneen? Lyhyestä rungosta huolimatta säätövaraa laitteesta löytyy hyvin 160-195 cm pitkille käyttäjille. Siirtokahvan ja -pyörien ansiosta laitteen liikuttelu onnistuu pienikokoiseltakin käyttäjältä.

Treeniä varten on mukava napata käsikahvoista kiinni, istahtaa leveälle penkille ja oikaista jalat polkimille. Kädet jäävät polkiessa vapaaksi, joten niitä voit jumpata polkemisen ohessa vaikka käsipainoilla! Keskivartalotreeniä kaipaavat sujauttavat takapuolen alle tietenkin tasapainotyynyn, joka laittaa tehokkaasti ja hellävaraisesti syvät vatsalihakset töihin.

Cyclo 300R:n verkkoselkänoja ansaitsee 10 pistettä! Verkkokangas hengittää, eikä hikoillessa paita kastu turhaan.


Yksinkertainen näyttö, monipuoliset ominaisuudet

Taustavalaistusta näytöstä näkee yhdellä vilkaisulla kaiken oleellisen: vastustason, poljetun ajan, matkan, nopeuden ja arvion kalorien kulutuksesta. Sykkeen mittaus onnistuu käsikahvoista, minkä lisäksi laite tukee 5-5,4 kHz analogisia sykevöitä. Näytöstä löytyy myös tablettiteline jos lukujen seuraamisen sijaan haluaa muuta katseltavaa treenin ajaksi.
Cyclo 300R rekumbentin näyttö on yksinkertainen ja siihen on integroitu tablettiteline.Cyclo 300R:stä löytyy tavallisen manuaalisen ohjelman (16 vastustasoa) lisäksi seitsemän valmista ohjelmaa ja neljä sykeohjelmaa. Sykeohjelmat ovat oiva lisä kunnon kehittämiseen turvallisesti, sillä niissä laite säätää vastusta kevyemmäksi silloin, kun syke meinaa nousta ennalta asetettua tasoa korkeammalle. Vastusten ja ohjelmien säätäminen näytöstä on yksinkertaista: säätörullasta kääntämällä valitaan ohjelma, ja ohjelman ollessa käynnissä samasta rullasta säädetään vastusta.

Cyclo 300R plussat ja miinukset?

+ Esteetön kulku laitteelle
+ Tukeva rakenne: penkki ja selkänoja leveät, tukevat käsikahvat
+ Yksinkertainen ja helppo näyttö, monipuoliset treeniohjelmat
+ Todella tehokas tilankäyttö: vain 147,5 cm pitkä
+ Selkänoja hengittävää ja joustavaa verkkokangasta
– Vaatii verkkovirran, jos haluaa säätää vastustasoja tai käyttää ohjelmia
– Vie tilaa enemmän kuin perinteinen kuntopyörä
Järjestys:
 • ALE 35 %
  FitNord Cyclo 300R Rekumbentti
  4.4 / 5

  FitNord Cyclo 300R Kuntopyörä (Rekumbentti) + VUODEN LISÄTAKUU

  649,00 € 999,00 €

  Tai alk. 25,45 €/kk