SOUTULAITTEET

ARVOSTELUT : SOUTULAITTEET

4.4 / 5
4,4
168 arvostelua kategoriassa soutulaitteet

Soutulaite on kotikuntoilijan valinta tehokkaaseen ja kokonaisvaltaiseen treeniin. Soutulaite on tuttu kuntosalien lämmittelyosastoilta, mutta soitulaiteharjoittelun monipuolisuus ja tehokkuus jää usein huomiomatta. Lämmittelyn lisäksi soutulaitteella onnistuu pitkäkestoinen kestävyysharjoittelu, suuremmalla vastuksella tehtävät intervallivedot kuin kuntouttava liikuntakin. Vetoliike harjoittaa tehokkaasti selän, käsien ja hartioiden lihaksia jalkojen, lantion ja pakaroiden työskennellessä samanaikaisesti. Samalla kehittyvät myös keskivartalon lihakset. Soutulaitteen luonnollinen liikerata on turvallinen ja nivelystävällinen, joten harjoittelu sopii usein myös kuntoutujille ja iäkkäämmille treenaajille. Säännöllinen soutulaiteharjoittelu laihduttaa, kohottaa kuntoa, ja kasvattaa lihaksia nopeasti.

Soutulaitteita on markkinoilla valtava määrä, joten sopivan laitteen hankinta voi tuntua haasteelliselta. Aluksi kannattaakin miettiä käyttötarkoitusta. Lämmittelyyn ja kevyeen liikuntaan kevyelle käyttäjälle sopii edullisimmatkin laitteet, mutta kovaan harjoitteluun tarvitaan tukevuutta, kovempia vastustasoja ja kestävyyttä. Useimmat soutulaitteet eivät vie paljoakaan tilaa ja monet mallit ovat myös taitettavissa kokoon säilyttämistä varten.

Kuntokaupan valikoimista löydät sopivan soutulaitteen eri käyttötarkoituksiin laadukkailta soutulaitevalmistajilta, kuten FitNord, Tunturi ja Concept2. Vinkkejä sopivan soutulaitteen hankintaan saat soutulaitteen valintaoppaasta tai ottamalla yhtyettä asiakaspalveluun.

Soutulaite on erinomainen valinta kodin kuntolaitteeksi tehokkaaseen ja kokonaisvaltaiseen treeniin. Tilaa omasi nyt Kuntokaupalta!

Järjestys: