Tunturi Performance R50 soutulaitetesti

Tunturi Performance R50 soutulaitetesti
Tunturi Performance R50 soutulaitetesti

ARVOSTELUT : Tunturi Performance R50 soutulaitetesti

4.6 / 5
4,6
45 arvostelua kategoriassa tunturi performance r50 soutulaitetesti
Tunturi Performence R50 on Tunturin 2017-malliston tukeva ja monipuolinen soutulaite. Ulkonäöltään tämä soutulaite on tyylikkään ja melko modernin näköinen. Laitteen voi tarvittaessa nostaa pystyasentoon käytön jälkeen, jolloin se vie kotona vain vähän tilaa. R50:stä löytyy myös siirtopyörät, jotka helpottavat laitteen liikuttamista paikasta toiseen.

Performance R50:n selkeältä ja helppokäyttöiseltä näytöltä näkee kaiken tarvittavan harjoituksen aikana. Halutessaan pääsee tarkastelemaan myös monenlaisia nippelitietoja, mikäli ne kiinnostavat. R50:sta löytyy 12 ohjelmaa, joilla saa vaihtelua harjoitteluun. Ohjelmia onkin tässä uutuusmallissa enemmän kuin Tunturin soutulaitteissa aiemmin on totuttu näkemään.

Käytössä Performance R50 -soutulaitteen tuntuma on vakaa ja jämäkkä. R50:ssä on 8 kg:n vauhtipyörä ja 16 vastustason sähkömagneettivastus, eli vastustasoja riittää useimpien käyttäjien tarpeisiin. Isollakin vastuksella harjoitellessa laite tuntuu tukevalta ja liike pehmeältä. Vastus myös vaihtuu nopeasti ja jouhevasti ilman viivettä.

Käytettävyyden kannalta hienoa on, että vastusta voi säätää myös suoraan soutukapulasta/kahvasta. Eli vastusta säätääkseen ei tarvitse pysähtyä näppäilemään näyttöä kesken harjoituksen.

Yksi oleellinen ero moniin soutulaitemalleihin on siinä, että R50-soutulaitteen penkki liikkuu kahdella kiskolla yhden sijaan. Tämä lisää tukevuutta ja vakautta isommillakin vastuksilla ja kookkaammankin treenaajan käytössä. Penkki ei siis tunnu rimpulalta ja huoju sivuttaissuunnassa, kuten joissain yhdellä kiskolla liikkuvissa malleissa valitettavasti käy.

Kaiken kaikkiaan Performance R50 on yleisilmeeltään kiitettävän veroinen, hyvin perinteinen soutulaite. Kyseessä on soututuntumaltaan erittäin jämäkkä ja tukeva soutulaite, jossa vastustasoja riittää kovempaankin treeniin.  Hinta-laatusuhde on siis tässä laitteessa mielestämme kohdillaan! Sykkeenseurannasta kiinnostuneille suosittelemme Performance R50:n kaveriksi sykevyötä. Tasaisesta soututuntumasta kiinnostuneille suosittelemme tutustumista FitNord Oceans 300 -soutulaitteeseen, josta löytyy yhdistetty ilma- ja magneettivastus.
Järjestys:
 • ALE 40 %
  FitNord Oceans 300 Soutulaite + VUODEN LISÄTAKUU
  4.6 / 5

  FitNord Oceans 300 Soutulaite + VUODEN LISÄTAKUU

  599,00 € 999,00 €

  Tai alk. 23,61 €/kk