Sähköpotkulauta aikuiselle

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta aikuiselle

3.5 / 5
3,5
54 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta aikuiselle
Sähköpotkulaudalla ajaminen on erittäin kätevä tapa liikkua kaupungissa. Sähköpotkulaudalla on ajava välttää ruuhkat, julkisiin kulkuvälineisiin ahtautumisen sekä parkkipaikan etsimisen. Sähköpotkulautailu onkin nostanut suosiotaan aikuisten kulkuvälineenä.

Aikuisten potkulautaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota ensimmäisen valmistajan ilmoittamaan painorajaan. Sähköpotkulauta melko varmasti toimii ja on jopa ajettava painorajan ylittyessä, mutta ajo-ominaisuudet heikkenevät, eikä jarruvoima riitä turvalliseen käyttöön. Painorajan ylittyessä myös sähkömoottori joutuu koville, joten akkukestokaan ei ole optimaalinen. Tärkeää on myös, että sähköpotkulauta on sopivan kokoinen; suuremmalle kuskille leveä astinlauta ja korkeampi ohjaustanko tekevät ajamisesta miellyttävää ja turvallista.

Aikuisille tarkoitettujen sähköpotkulautojen akkukesto on yleensä noin 10-30 kilometriä yhdellä latauksella. Todellinen toimintasäde kuitenkin riippuu esimerkiksi kuljettajan painosta, maastoon mäkisyydestä, vauhdista ja lämpötilasta. Pienelläkin toimintasäteellä saattaa pärjätä; jos ajat esimerkiksi päivittäin alle 10 kilometrin työmatkan, ehtii akun helposti lataamaan työpaikalla työpäivän aikana ja virtaa jää ylikin. Akun teho vaikuttaa suuresti sähköpotkulaudan hintaan.

Tieliikenteeseen tarkoitettujen sähköpotkulautojen rakenteellinen huippunopeus saa olla 25 km/h ja maksimiteho 1000W (1 kWh). 25 km/h vauhdin saavuttamiseen riittää moottorin tehoksi kuitenkin jo 250W. Mikäli potkulauta tulee käyttöön raskaammalle kuskille, kannattaa hankkia vähintään 350W tai 500W moottorilla varustettu potkulauta. Tällä varmistetaan, että kiihdyttäminen on ripeää ja sähköpotkulauta jaksaa nousta mäet ylös.

Kuntokaupan valikoimista löydät laadukkaat sähköpotkulaudat aikuisille edulliseen hintaan. Tilaa nyt omasi!
 
Järjestys:
 • OUTLET -20 %
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  119,00 € 149,00 €

  Tai alk. 4,38 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk

 • OUTLET -30 %
  FitNord Swift+ Sähköpotkulaudan vara-akku (230 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift+ Sähköpotkulaudan vara-akku (230 Wh)

  139,00 € 199,00 €

  Tai alk. 5,13 €/kk