SUP-LAUDAT

Suppailun (stand up paddling) suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Se on täydellistä kesäpäivän viihdettä, sillä se sopii käytännössä kaikille kuntotasosta riippumatta ja yhdistää kevyen kuntoilun sekä luonnon ääressä rentoutumisen.

Yhä useammalta löytyykin jo oma SUP-lauta, jolla voi lähteä melomaan koska tahansa! Ilmatäytteiset, pumpattavat SUP-laudat on helppo kuljettaa mukana tulevassa kantorepussa, eli suppailemista varten ei tarvitse asua vesistön äärellä. Kovat SUP-laudat sopivat taas käyttäjille, jotka harrastavat lajia aina samassa paikassa eikä tarvetta laudan siirtelyyn ole.

ALL ROUND-laudat ovat nimensä mukaisesti joka tilanteeseen sopivia; ne ovat erittäin tukevia ja toimivat hyvin vaihtelevissa sääolosuhteissa. "Mökkisuppailuun", jossa laudalla on eri tasoisia käyttäjiä, all round-lauta on yleensä paras vaihtoehto. TOURING-laudat ovat hieman virtaviivaisempia ja terävämmällä kärjellä varustettuja, minkä johdosta suppailu pidemmällä lenkillä on sujuvampaa. Jos haluat all round-lautaa hieman nopeamman laudan, valitse touring-mallinen lauta.

Valikoimastamme löytyy myös kahden ja kolmen hengen SUP-lautoja - mikä olisikaan hauskempaa kuin lähteä retkelle samalla laudalla kaverin kanssa!
Järjestys: