SUP-LAUDAT

ARVOSTELUT: SUP-LAUDAT

4.66666667         / 5
4,7
98 % Suosittelee
153 arvostelua kategoriassa sup-laudat
 

FitNord Aqua uudet SUP-laudat vuodelle 2023 ovat saapuneet!

Suomessa suunnitellut, erittäin suositut FitNord Aqua SUP-laudat vuodelle 2023 ovat saapuneet ja koko mallisto on nyt uudistettu. Ei kuitenkaan liikaa - hyvin toimivaa kokonaisuutta ei kannata muuttaa. Kehitämme tuotteitamme kuitenkin vuosi vuodelta asiakaspalautteiden sekä käyttökokemuksien myötä entistä paremmiksi!

FitNord Aqua SUP-laudoissa ollaan otettu tänä vuonna vähän suurempi askel eteenpäin ja mallisto onkin hintatasoonsa nähden erittäin korkealaatuinen sekä tarkkaan mietitty. Mallistosta löytyy kuusi erityyppistä lautaa jokaisen suppailijan tarpeisiin. Uutuutena tälle vuodelle myös erittäin edullinen malli Aqua Lite! Alla laudat käyttötarkoituksineen hintaluokan mukaan listattuna:

FitNord Aqua Lite - erittäin kevyt, pienempikokoinen all round-lauta - sopii aloittelijoille ja keveille käyttäjille
FitNord Aqua 300 - perinteinen all rounderi kaikenlaiseen menoon
FitNord Aqua 330 - jämäkkä fusion double layer all rounderi ja suuri kantavuus
FitNord Aqua Leaf - erittäin tukeva ja suuren 200 kg kantavuuden fusion-lauta
FitNord Aqua Apex - extrajäykkä ja erittäin kevyesti liukuva fusion-touringlauta
FitNord Aqua Ruby - täyspitkä 14' kevyt, nopea lauta

Tänä vuonna mielenkiintoisia uudistuksia ovat mm. kaikkiin fusion double layer-lautoihin tuleva kevyt ja erinomaisella melomistuntumalla varustettu lasikuitu-nylon mela, leveämmät säilytysnarut sekä edessä että takana, uudistettu reppu&bungee sekä tietysti erittäin hyvännäköinen ulkoasu. Kaikissa lautaseteissä myös 24 kk kotikäytön takuu!Tutustu alta valikoimaan ja tilaa itsellesi ikioma SUP-lauta vuosikausien riemuksi!

Laudan valintaan löydät vinkkejä SUP-laudan valintaoppaasta.

Järjestys: