Auton vaihto sähköpyörään

ARVOSTELUT : Auton vaihto sähköpyörään

4.4 / 5
4,4
757 arvostelua kategoriassa auton vaihto sähköpyörään
Sähköpyörä on usein kätevin, edullisin ja nopein tapa liikkua kaupunki- ja taajama-alueella, joten se on loistava vaihtoehto korvaamaan autoilun. Arkiliikkumiseen kuuluu olennaisena osana työpäivän jälkeiset ajelut kotikulmilla harrastuksiin ja kauppoihin. Nämä reissut tehdään usein autolla, vaikka kunnollinen sähköpyörä olisi kaikin puolin parempi vaihtoehto. Auton vaihto sähköpyörään säästää pidemmällä aikavälillä niin aikaa kuin myös rahaakin. Arvioiden mukaan vaihtamalla auton sähköpyörään säästää keskimäärin yli 3000 euroa vuodessa. Sähköpyöräilijä siis säästää autoon verrattuna niin hankintahinnassa, polttoainekustannuksissa, huollon hinnoissa kuin vakuutuksissakin. Myös aikaa säästyy, kun matkustuksen lomassa tekee päivän urheilutreenin, eikä aikaa kulu myöhemmin esimerkiksi lenkille lähtöön.

Mitä ympäristö- ja terveyshyötyjä vaihdoksessa on?

Auton vaihto sähköpyörään vähentää kiistattomasti ympäristölle haitallisia päästöjä ja on kaikin puolin ympäristöystävällisempi vaihtoehto matkustamiselle. Kulkupelin vaihtamisella on myös olennaisia terveyshyötyjä; pyörällä polkeminen kohottaa kuntoa ja polttaa tehokkaasti rasvaa. Kevyen treenin yhdistäminen päivittäiseen matkustamiseen on siis terveellistä ja järkevää.

Miltä kuulostaisi liikenneruuhkien välttäminen? Sähköpyörällä sujahtaa helposti kapeammastakin välistä - kunhan muistaa olla varovainen liikenteessä. Sähköpyörän voi myös pysäköidä lähestulkoon mihin tahansa, eikä se maksa mitään. Lappuliisoista ei myöskään ole pyöräilijöille harmia. Pyöräily ei vaadi kallista ajokortin hankintaa, ei kalliita ajotunteja tai vaikeaa teoriakoetta, ei hikistä autokoulunopettajaa tai epäonnistunutta valokuvaa ajokortissa. Ainoastaan kypärä päähän, sähköpyörän selkään ja menoksi.

Romutuspalkkio

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom myöntää romutuspalkkion enintään 1 000 euron suuruisena sähköavusteisen polkupyörän hankintaan. Tutustu Kuntokaupan Romutuspalkkio sähköpyörään - sivustoon ja rahoita vinkeillä sähköavusteisen pyörän hankinta.

Kuntokaupalta löydät kattavan valikoiman sähköpyöriä kaikenlaisiin tarpeisiin. Tilaa sähköpyörä edulliseen hintaan nyt Kuntokaupalta!
 
Järjestys: