Crosstrainer pakaratreeniin

ARVOSTELUT : Crosstrainer pakaratreeniin

4.6 / 5
4,6
69 arvostelua kategoriassa crosstrainer pakaratreeniin

Crosstrainer on erinomainen laite kokonaisvaltaisen kuntotreenin tekemiseen. Työhön pääsee sekä ylä- että alavartalo treenin vaikuttaessa suoraan rintalihaksiin, selkään, käsiin, reisiin, pohkeisiin ja pakaroihin. Crosstrainer-laitteissa on riippuen mallista hieman erilaisia liikeratoja ja askelluksia; etuvetoisissa yleensä pidempi hiihtävä askellus, takavetoisissa taas lyhyempi ja porrastavampi, joista molemmat aktivoivat pakaralihasta.

Pitkällä liikeradalla varustetulla crosstrainerilla harjoittelu tehoaa erityisen hyvin pakaroihin, sillä liikettä tehdessä tapahtuu lonkan ojennus, joka aktivoi pakaraa porrastavaa liikettä paremmin. Harjoituksen myötä treenaaja oppii myös tekemään extrapuristuksen jalan ollessa takana. Pienemmällä liikeradalla varustettu crosstrainer ottaa monella treenaajalla enemmän reisilihaksiin, joten samaa vaikutusta pakaroihin on vaikea saada.

Tästä kategoriasta löydät pitkällä liikeradalla varustetut crosstrainerit tehokkaaseen pakaratreeniin. Tutustu valikoimaan ja tilaa edullisesti Kuntokaupalta!

Järjestys: