Sähköpotkulauta kaupunkiin

Sähköpotkulauta kaupunkiin
Sähköpotkulauta kaupunkiin

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta kaupunkiin

3.4 / 5
3,4
18 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta kaupunkiin
Sähköpotkulauta on erittäin näppärä ja käytännöllinen menopeli kaupunkiolosuhteisiin. Kevyellä ja näppärällä sähköpotkulaudalla taitat lyhyen tai pitkän matkan ahtailla kaupungin kaduilla vaivattomasti. Ja mikä parasta – ilman hikoilua!

Käytännöllinen sähköpotkulauta säästää sekä käyttäjän voimia että myös tilaa, verraten esimerkiksi polkupyörään. Paras sähköpotkulauta kaupunkiin onkin kevyt sekä kokoontaitettava, jolloin sen voi helposti taittaa kokoon ja kantaa sisälle työpaikalle tai kotiin. Niiden nostaminen esimerkiksi portaikon yli ei ole temppu eikä mikään. Laadukkaan kokoontaitettavan sähköpotkulaudan paino onkin vain 12 – 13,5 kg! Sähköpotkulaudan pysäköinnistä ei tarvitse näin ollen huolehtia, sillä kompakti sähköskuutti vie todella vähän tilaa huoneen nurkassa.

Vuokrattaviin sähköpotkulautoihin verrattuna kokoontaitettavat sähköpotkulaudat ovat huomattavasti kevyempiä ja ketterämpiä. Niiden käsittely on helppoa, mikä tekee siitä myös turvallisempaa. Sähköskuutti sopiikin kaupunkiin ja taajamiin täydellisesti. 

Nopeus sähköpotkulaudoissa on 25 km/h. Huomaa, että omaan sähköpotkulautaan ei vaikuta vuokraskuutteihin kohdistuvat mahdolliset ajonopeuden rajoitukset. Laadukkaissa sähköpotkulaudoissa on myös tehokkaat levyjarrut, jotka varmistavat nopean pysäytyksen kovassakin vauhdissa.

Sähköpotkulaudan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota moottorin tehoon ja akun valmistajaan. Useiden puolueettomien tutkimusten mukaan tämän hetken parhaimmat akkuvalmistajat ovat Panasonic ja Samsung. Tehokkaassa sähköskuutissa vahva 350 W:n moottori sekä laadukas akku voivat kantaa yhdellä latauksella jopa 45 km asti!  

Sähköpotkulaudan ostaminen voi tuntua kerralla suurelta hankinnalta. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vaikka kaupungin sähköpotkulautojen vuokrahinnat tuntuvat pieniltä (esimerkiksi 0,20e / min + 1e avausmaksu), pitkällä aikavälillä tästä koituu isompi potti. Jos vuokrattavia sähköpotkulautoja käyttää miltei päivittäin usean minuutin ajan, oma sähköskuutti maksaa itsensä melko pian takaisin.

Vuokrattava sähköpotkulauta ei myöskään välttämättä ole aina käden ulottuvilla, kun sitä tarvitsisi. Vuokraskuuttien parkkipaikka ei nimittäin ole jokaisen pihapiirissä tai lähikadulla. Oma sähköskuutti on sen sijaan aina siellä, missä sinäkin!

Jos siis pidät sähköpotkulaudoilla kulkemisesta, kannattaa pohtia, olisiko järkevää hankkia sähköpotkulauta omaksi!

Tutustu Kuntokaupan laadukkaisiin sähköpotkulautoihin täältä!
 
Järjestys:
 • OUTLET
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  149,00 €

  Tai alk. 4,79 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk