Juoksumatto aktiivijuoksijalle

ARVOSTELUT : Juoksumatto aktiivijuoksijalle

4.5 / 5
4,5
169 arvostelua kategoriassa juoksumatto aktiivijuoksijalle
Aktiivista ja tavoitteellista juoksua harrastavan treenaajan kannattaa panostaa laadukkaaseen, kestävään ja miellyttävällä juoksutuntumalla varustettuun juoksumattoon. Aktiivijuoksijan juoksumaton oleellisimmat ominaisuudet ovat tehokas moottori, tukeva runko, jämäkkä ja tarpeeksi leveä juoksualusta sekä pikanäppäimet nopeuden ja kaltevuuskulman säätöön.

Aktiiviseen juoksuun sopivan juoksumaton moottorin tulisi olla jatkuvalta teholtaan vähintään 2,5 hevosvoimaa. Moottorin teho vaikuttaa oleellisesti juoksumaton käyttöikään, varsinkin kun käyttö on säännöllistä ja käyttötunteja kertyy useita viikossa.
Tukeva runko sekä jämäkkä juoksualusta takaavat, että juoksumatto pysyy vakaana kovillakin juoksunopeuksilla. Liian pehmeä juoksualusta saattaa tehdä juoksutuntumasta huteran. Kovaa juokseminen vaatii myös tarpeeksi leveän juoksualustan, jotta matolla on tilaa liikkua ja juokseminen on turvallista.

Nopeuden ja kaltevuuskulman pikanäppäimet vapauttavat kädet näytön painikkeiden painelulta juoksemisen aikana. Varsinkin kovaa juostessa kädet on hyvä pitää vapaana. Pikanäppäimet mahdollistavat vauhdin pudottamisen yhdellä painalluksella esimerkiksi 6 km/h vauhtiin ja kiihdyttämisen vaikkapa 15 km/h nopeuteen. Pikanäppäimet lisäävät siis käyttömukavuutta ja turvallisuutta roimasti.

Edellä mainitut ominaisuudet saattavat nostaa juoksumaton hintaa, mutta aktiivinen juoksija säästää pidemmällä aikavälillä hankkimalla kerralla kestävän, mukavan ja riittävästi vauhtia tarjoavan juoksumaton. Aktiivijuoksijalle voimme helposti suositella FitNord Sprint 500 -juoksumattoa, joka tarjoaa hintaansa nähden mahtavat ominaisuudet. Laitteessa on kestävä ja tehokas AC-moottori, kestovahattu matto sekä erinomainen juoksualusta. Kotikäyttäjälle ehdoton etu on juoksumaton kokoontaitettavuus.

Kuntokaupan valikoimista löydät aktiivijuoksijan juoksumatot sopivaan hintaan. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi!
Järjestys: