Sähköpyöräily ja laihdutus

ARVOSTELUT : Sähköpyöräily ja laihdutus

4.4 / 5
4,4
911 arvostelua kategoriassa sähköpyöräily ja laihdutus
Sähköpyörä sopii kuntoiluun täydellisesti, sillä sähköavustusta säätämällä voi itse päättää, kuinka raskasta pyöräily on!

Sähköavusteinen polkupyörä kasvattaa kuntoa sopivalla sykealueella, mikä on tehokasta juuri painonpudotuksessa. Avustuksen ansiosta polkemista pystyy myös pitämään yllä pitkään. Näin miellyttävä ja kevyt liikkuminen jatkuu niin kauan, että kalorien kokonaiskulutus nousee merkittävästi.

Osalle ihmisistä sähköpyörällä polkeminen on helpompaa kuin tavallisella pyörällä, sillä sähköpyöräily on nivelille ja luille hellävaraisempaa liikuntaa kuin esimerkiksi kävely tai juokseminen. Sähköpyöräilyn keveys kannustaa kulkemaan pidempiäkin matkoja, jolloin innostus pyöräilyyn vaan kasvaa.

Ja mikä parasta, liikuntaa tulee harrastettua ikään kuin vahingossa enemmän kuin normaalisti, sillä kilometrit tuntuvat lyhyemmiltä kuin tavallisella pyörällä. Sähköpyörällä kuntoilu on erittäin hyvä keino ylläpitää omaa terveyttä, sillä hapenotto kasvaa ja aerobisen liikunnan vuoksi pyöräily parantaa sydämen ja verenkierron toimintaa. Pyöräily myös parantaa ihmisen henkistä ja psyykkistä suorituskykyä. Harrastuskäyttöön soveltuvat FitNord-sähkömaastopyörät ja FitNord-sähköfatbiket sopivat kenelle tahansa.

Kuntokaupan FitNord-sähköpyörät ovat laadukkaita, turvallisia ja tyylikkäitä kulkuvälineitä kaupunkiliikkumiseen, retkeilyyn ja pyöräilyyn vapaa-aikana, ja etenkin kuntoilun kannalta. Tutustu ja tilaa heti omasi!
 
Järjestys: