Fatbike sähköpyörä

Fatbike sähköpyörä
Fatbike sähköpyörä

ARVOSTELUT : Fatbike sähköpyörä

3.9 / 5
3,9
54 arvostelua kategoriassa fatbike sähköpyörä
Suuren suosin saavuttanut fatbike sähköpyörä on erittäin monipuolinen sähköpyörä, joka on varustettu erityisleveillä ja -paksuilla renkailla. Renkaat tarjoavat paljon pitoa haastavissa maasto-olosuhteissa. Samalle fatbiken paksut renkaat toimivat myös jousituksena, jota voi helposti säätää joko lisäämällä tai vähentämällä ilmaa renkaista.

Koska sähköfatbike on varustettu tehokkaalla moottorilla. Fatbikessa ajoasento on myös hieman matalampi ja urheilullisempi, mikä helpottaa pyörän käsittelyä maastossa ja myös tukee vauhdikkaampaa pyöräilyä. Fatbike sähköpyörän etu on myös suurikapasiteettinen akku. Etenkin talvipyöräilyssä suuri akku on ehdoton etu. Pakkanen verottaa aina akun varausta, jolloin varaus voi laskea noin kolmanneksella. Haitta on kuitenkin pieni, jos sähköpyörän akku on lähtökohtaisesti suuri – se riittää silti normaaliin päivittäiseen ajoon varmasti!

Kuntokaupalta löydät huippusuositut ja haastaviin maastoihin sopivat FitNord fatbike sähköpyörät sekä Helkama sähköfatbiket.
 
Järjestys: