LISÄVARUSTEET

ARVOSTELUT : LISÄVARUSTEET

4.4 / 5
4,4
278 arvostelua kategoriassa lisävarusteet

Pyöräilytarvikkeiden valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen huoltotarvikkeista pyöräilykypäriin, pumppuihin ja lokasuojiin. Kaikki nämä tarvikkeet tekevät päivittäisesti pyöräilystä miellyttävää ja sujuvaa.

Valikoimasta löydät sähköpyöriin tarkoitetut lisävarusteet mm. lukot, pumput, sisä- ja ulkorenkaat, laukut, valot ja sähköpyörien akut aina edulliseen hintaan. Suomen oloissa pyörävalot ovat suurimman osan vuodesta erittäin tarpeelliset turvallisuuden kannalta, kuten myös pyörän lukot. Laadukkaalla pyörän lukolla suojaat pyöräsi varkailta, ja lokasuojat ovat ehdoton lisävaruste märillä hiekkateillä ajavalle.

Pyörätelineen avulla pidät pyöräsi pystyssä ja valikoimaamme kuuluu myös pyörällä kuljettamiseen tarkoitetut lisävarusteet kuten korit ja tavaratelineet sekä lastenkuljetuskärry. Ohjainkannattimen avulla saat pyöräilyasentosi paremmaksi, ja pyöräilystä tulee nautinnollisempaa.

Kuntokaupalta löydät sähköpyörääsi tarvittavat lisävarusteet mukavaan ja turvalliseen pyöräilyyn niin työmatkoille, maastoon tai retkille. Tilaa nyt sähköpyörävarusteet edullisesti Kuntokaupalta!
Järjestys: