Juoksumatto oppilaitoksen kuntosalille

ARVOSTELUT : Juoksumatto oppilaitoksen kuntosalille

4.6 / 5
4,6
107 arvostelua kategoriassa juoksumatto oppilaitoksen kuntosalille


Kuten videolta näkyy, juoksumatto sopii erinomaisesti koulukäyttöön ja oppilaitoksiin! Juoksumattoa voivat käyttää kaikenkokoiset oppilaat edellyttäen, että ylettyy näyttöpaneeliin ja painikkeisiin. Toki suosittelemme, että alakouluikäiset käyttävät juoksumattoa aikuisten valvonnassa. Juoksumatto on erinomainen kuntolaite myös aikuisopiskelijoiden käyttöön ja opettajille!

Oppilaitokset ovat yleensä suuria ja juoksumaton käyttäjiä on parhaassa tapauksessa jopa satoja. Tällöin suosittelemme ehdottomasti tehokasta AC-moottorilla varustettua juoksumattoa, kuten FitNord Sprint 500, joka on todettu koulukäyttöön sopivaksi (ks. video). Tämä juoksumatto sopii oppilaitoksiin erinomaisesti myös huoltovapautensa ansiosta, sillä Sprint 500 on kestovahattu juoksumatto.

Hyvin pieniin oppilaitoksiin ja vähäisiin käyttötunteihin saattaa riittää myös tehokkaalla DC-moottorilla varustettu juoksumatto. Kannattaa kuitenkin valita laite, jonka moottori kestää varmasti vuodesta toiseen jatkuvaa käyttöä, koska kestävä juoksumatto maksaa hintansa takaisin palvelemalla käyttäjiä pitkään.

Tässä muutamia suosituksiamme oppilaitoksen kuntosalille:

Käyttömäärä yli 2h/pv:
- FitNord Sprint 500
- FitNord Sprint 1000
- Tunturi Platinum

Käyttömäärä vähäisempi, alle 2h/pv:
- FitNord Sprint 300
- Tunturi T80


Tutustu valikoimaamme ja tilaa juoksumatto oppilaitoksen kuntosalille joko verkkokaupastamme tai laskulla. Mikäli kaipaat apua juoksumaton valinnassa, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme sähköpostilla [email protected], puhelimitse 045 2780 820 tai chatissa.
Järjestys: