HELKAMA

HELKAMA
HELKAMA

ARVOSTELUT : HELKAMA

4.6 / 5
4,6
58 arvostelua kategoriassa helkama

Helkama on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka valmistaa nykyaikaisia ja korkealaatuisia sähkö- ja polkupyöriä Suomessa. Helkaman Suomen tehtaalla valmistuu vuosittain yli 25 000 pyörää aina kaupunkifillareista maastopyöriin, mutta keskittyy olemaan eritoten sähköisen pyöräilyn suunnannäyttäjä. 

Helkama huomioi tuotekehityksessään Suomen vaativat sääolosuhteet, kuten loskan ja pakkasen, ja antaa pyörien rungoille aina viiden vuoden takuun. Lisäksi yritys panostaa pyörissä erinomaiseen ajettavuuteen – muotoilua ja uusinta teknologiaa unohtamatta.

Kuntokaupan laajasta valikoimasta löydät luotettavat ja helppokäyttöiset Helkaman kaupunkipyörämallit, sekä myös rouheampaankin menoon soveltuvia maastopyöriä. Merkiltä löydät pyörän niin työmatka-, maasto- kuin retkipyörät, jotka soveltuvat vaativaankin käyttöön.
 

Kuntokaupan onipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat Helkama sähköpyörät eri tarkoituksiin. Tutustu alta löytyviin Helkaman sähköpyöriin ja tilaa omasi Kuntokaupalta jo tänään!

Järjestys: