TYÖSUHDEPYÖRÄT

Sähköpyörä edullinen, nopea, ympäristöystävällinen ja kuntoa kohottava tapa kulkea työmatkat. Sähköpyörän käyttökustannukset ovat erittäin pienet, eikä aikaa kulu autoruuhkissa tai julkisia kulkuvälineitä odotellen. Sähköpyörä saa ihmiset pyöräilemään useammin ja pidempiä matkoja, jolloin terveysvaikutukset nousevat tutkitusti suuremmiksi kuin lyhyttä matkaa tavallisella polkupyörällä ajettaessa. Yhä useampi valitseekin auton sijasta kulkuvälineeksi sähköpyörän.

Myös hallitus haluaa edistää työmatkapyöräilyä ja päättänyt, että työnantajan tarjoama polkupyöräetu on tuloverovapaa 1200 euroon asti vuosittain. Etu on voimassa 1.1.2021 lähtien. Päätös tekee työsuhdesähköpyörästä erittäin houkuttelevan edun sekä työntekijälle että työnantajalle.

Miksi tarjota työntekijöille sähköpyörä luontaisetuna?

  • Sähköpyöräily lisää päivittäisen liikunnan määrää, joka puolestaan kohottaa sekä mielialaa että fyysistä kuntoa. Työntekijöiden vireys ja työssäjaksaminen paranevat, sairauspoissaolot vähenevät.
  • Sähköpyöräily on helppo tapa aloittaa hyötyliikunta myös liikuntaa harrastamattomille.  
  • Sähköpyöräetu on edullinen tapa sitouttaa työntekijöitä ja valtti rekrytoinnissa.
  • Sähköpyörällä liikkuminen on usein autoilua nopeampaa. Kätevä tapa kulkea esimerkiksi toimipisteiden välillä tai muuten työnantajan asioilla kaupungissa.
  • Vähentää parkkipaikkojen- ja lupien tarvetta, mikä voi tuoda huomattavia säästöjä kustannuksiin sekä työnantajalle että työntekijälle.
  • Konkreettinen tapa vähentää liikenteen päästöjä ja osallistua ilmastonmuutoksen hillitsemiseen.
  • Mahdollisuus säästää palkan sivukulut sähköpyöräedun osalta.

Miten työsuhdesähköpyörä tarjotaan työntekijälle?

Työsuhdesähköpyörän hankinnasta vastaa työnantaja, joka valitsee, tarjotaanko etu palkan lisäksi vai pidätetäänkö kustannukset työntekijän palkasta. Työnantaja voi tarjota vain tiettyjä sähköpyörämalleja tai antaa työntekijän valita omiin käyttötarkoituksiinsa sopivin.

Kuntokauppa tarjoaa laajan valikoiman sähköpyöriä eri käyttötarkoituksiin. Työsuhdesähköpyörällä saa työmatkojen lisäksi ajaa vapaa-ajalla, joten työntekijöille voi tarjota myös harrastuskäyttöön soveltuvaa sähköpyörämallia (esimerkiksi sähkömaastopyörää). Useimmat sähköpyörämallit ovat varusteltavissa työmatkoja varten esimerkiksi lokasuojin, valoin ja tavaratelinein.  

Verovapaata polkupyöräetua voidaan käyttää myös huippulaadukkaisiin sähköpyöriin, sillä edun arvo verotuksessa lasketaan jakamalla sähköpyörän hankintahinta oletetuilla käyttövuosilla. Näin ollen esimerkiksi 3600 euron hankintahinta voidaan jakaa kolmelle käyttövuodelle, jolloin saadaan 1200 euron vuosittainen etu. Työnantaja voi tarjota edun myös osittain, esimerkiksi 800 € asti vuodessa, jolloin työntekijä maksaa loput arvokkaammasta sähköpyörästä.

Kuntokaupalta saat asiantuntevan palvelun työsuhdesähköpyörien hankintaan. Kattavasta valikoimasta löytyy sopivat sähköpyörämallit kaikkiin käyttötarkoituksiin ja edullisin hinnoin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai tilaa suoraan verkkokaupasta!

Kiinnostaako tai askarruttaako työsuhdepyöräily? Jätä yhteystietosi ja palaamme asiaan!

Kerromme mielellämme lisää työsuhdepyörän hankinnasta - jätä siis rohkeasti yhteydenotto- tai tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella.

Järjestys: