Sähköpyörä yritykselle

ARVOSTELUT : Sähköpyörä yritykselle

4.5 / 5
4,5
4 arvostelua kategoriassa sähköpyörä yritykselle
Nyt kannattaa hankkia yritykselle uusia, laadukkaita sähköpyöriä ja tarjota ne työntekijöiden vapaaseen käyttöön! Työsuhdepyörien kysyntä onkin kasvanut räjähdysmäisesti 1.1.2021 voimaan tulleen lain myötä. Lain mukaan työsuhdepyörän voi nimittäin tarjota nyt työntekijälle verovapaasti!

Työnantaja voi tarjota työntekijälleen verovapaan pyöräedun. Etu on verovapaa 1200 € asti vuodessa (100 € / kk). Edun voi tarjota työntekijälle osana palkkaa tai palkanpäällisenä etuna:
  • Osana palkkaa tarjottuna pyöräedun arvo vähennetään työntekijän bruttopalkasta. Tällöin työntekijä maksaa vähemmän veroja bruttopalkan laskiessa. TyEL-maksut täytyy maksaa, jos etu tarjotaan palkan osana.
  • Palkanpäällisenä etuna tarjottuna pyöräetu on käytännössä arvonsa kokoinen vero- ja sivukuluvapaa palkankorotus.

Leasing-sopimus

Yritys voi hankkia sähköpyörät Kuntokaupalta ostamalla ne yrityksen omistukseen tai tekemällä huolettoman leasing-sopimuksen. Leasing-sopimus ei vaadi suuria alkuinvestointeja ja siihen kuuluu täysturvavakuutus. Sopimukseen voi liittää myös vuosihuollot sekä pyörän kiinteät tarvikkeet. Sopimuksen kulut ovat helposti ennakoitavissa eikä siihen tule mukaan piilokuluja, vaan ilmoittamamme hinta on aina lopullinen hinta.

Kumppanuussopimus

Yritys voi myös solmia Kuntokaupan kanssa kumppanuussopimuksen. Sovimme yhdessä yrityksen kanssa sopimuskaudelle pituuden ja budjetin, jonka myötä työntekijät voivat tilata sähköpyöränsä suoraan Kuntokaupalta ilman erillisiä leasing-sopimuksia. Sopimukseen on saatavilla varusteet, täysturvavakuutukset sekä kattava huoltopalvelu. Kumppanisopimus on yritykselle hallinnollisesti kevyin vaihtoehto työsuhdepyörien hankintaan.

Tutustu tarkemmin Kuntokaupan laadukkaisiin työsuhdepyöriin ja pyöräetuun.
Järjestys: