Kuntopyörä selkänojalla

ARVOSTELUT : Kuntopyörä selkänojalla

4.4 / 5
4,4
135 arvostelua kategoriassa kuntopyörä selkänojalla
Kuntopyörällä polkeminen on erinomaista treeniä kaiken tasoisille kuntoilijoille, mutta kuntopyörän käyttäminen voi olla vaikeaa tai mahdotonta esimerkiksi kuntoutujille, selkävaivoista kärsiville ja iäkkäimmille henkilöille. Perinteiset kuntopyörät muistuttavat polkuasennoltaan tavallista polkupyörää, eivätkä tarjoa selälle tukea. Vaihtoehtona on hankkia selkää tukeva ja treenaajan tasapainossa pitävä selkänojallinen kuntopyörä.

Nojapyörä, eli rekumbentti, on kuntopyörä, joka on varustettu tukevalla selkänojalla, käsituilla ja ergonomisella harjoitteluasennolla. Selkä pysyy tuettuna ja treenaajan painopiste jakaantuu tasaisesti, joten harjoittelu kohdistuu tehokkaasti jalkoihin. Lisäksi nojapyörän kyytiin on helppo nousta matalan jalannostokorkeuden ansiosta. Rekumbentilla harjoittelu onnistuukin monelta kuntoutujalta, rajallisen liikkuvuuden omaavalta tai iäkkäämmältä henkilöltä kivutta ja huomattavasti paremmin kuin monella muulla kuntolaitteella.

Myös osa kokoontaitettavista kuntopyöristä on varustettu selkänojalla selän tukemiseksi harjoittelun aikana. Kokoontaitettavat kuntopyörät sopivat kevyeen liikuntaan, kuntoutukseen ja painonpudotukseen.

Tilaa nyt selkänojalla varustettu kuntopyörä edullisesti Kuntokaupalta!
Järjestys: