Sähköläskipyörät

Sähköläskipyörät
Sähköläskipyörät

ARVOSTELUT : Sähköläskipyörät

3.9 / 5
3,9
54 arvostelua kategoriassa sähköläskipyörät
Sähköläskipyörä eli fatbike on omiaan lumella, mudassa, metsäpoluilla, hiekassa ja muissa haastavissa luonnon olosuhteissa ympäri vuoden. Jos tykkää liikkua luonnossa, niin läskipyöräily on siihen ykkösharrastus.

Ensimmäiset paksuilla renkailla varustetut polkupyörät on kehitetty jo 1900-luvun alussa. Sähköläskipyörä on polkupyörä, joka nimensä mukaisesti on varustettu erittäin paksuilla maastorenkailla, leveillä vanteilla ja on suunniteltu nimenomaan hankaliin olosuhteisiin (alun perin Alaskan lumihangille). Leveän renkaan tuoma ylimääräinen pito auttaa liikkumaan haastavissa olosuhteissa. Fatbikessa on leveät haarukat, jotta leveämmät vanteet ja renkaat mahtuvat pyörimään vapaasti. Joskus kuulee, että läskipyörä olisi tarkoitettu ainoastaan talviajoon, mutta tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, sillä se on kevyt poljettava myös kuivalla kesäsäällä. Laadukas sähköläskipyörä kulkee kesällä aivan yhtä kevyesti, siinä missä perinteinenkin maastopyörä.

Mikä on lajissa parasta?

Sähköläskipyöräilyä ei harrasteta hampaat irvessä. Luonnossa liikkuminen rentouttaa ja polkija pääsee sellaisiin paikkoihin, joihin ei välttämättä tulisi mentyä ilman läskipyörää. Lisäksi eläinten kohtaamiset luonnossa ovat aina mieleenpainuvia hetkiä. Sama maisema näyttäytyy visuaalisesti upeana eri vuodenaikoina ja jopa eri päivinä.

Sähköpyöräilyä ajatellen kannattaa hankkia myös hyvät varusteet, sillä innostus lopahtaa aika nopeasti kylmissä ja märissä vaatteissa. Luonnossa liikkumiseen läskipyörä on mainio väline, mutta eteneminen onnistuu myös kaupungissa vaikkapa työmatkailun parissa. Pyöräily on nivelystävällinen laji, joten se ei rasita niveliä myöskään liiaksi. Suuret renkaat tasoittavat mukavasti ajoa, eikä sinun tarvitse kierrellä ja kaarrella kiviä ja kuoppia, vaan ajaa suoraan niiden yli. Eteneminen onnistuu kokemattomaltakin ajajalta hankalissa olosuhteissa. Fatbike pyöriin on saatavilla myös nastarenkaita, sekä muita lisävarusteita, jotka tekevät pyörästä entistä paremman talvisessa maastossa liikkumiseen.

Tutustu Kuntokaupan suosituimpiin sähköläskipyörämalleihin:

690 Wh akku / kantama 120km
FitNord Rumble 300 Sähköfatbike

690 Wh akku / kantama jopa 150 km
FitNord Rumble 500 Sähköfatbike

Sähköläskipyörän hyödyt ovat kiistattomat, se liikkuu kelissä kuin kelissä suoraan maalta kaupunkiin! Hanki omasi nyt Kuntokaupalta.
Järjestys:
 • FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike (1008 Wh tehoakku)
  3.8 / 5

  FitNord Rumble 1000 Sähköfatbike (1008 Wh tehoakku)

  2999,00 € 3749,00 €

  Tai alk. 116,69 €/kk

 • OUTLET
  FitNord Rumble 300 Sähköfatbike (690 Wh tehoakku)
  3.8 / 5

  FitNord Rumble 300 Sähköfatbike (690 Wh tehoakku)

  2499,00 €

  Tai alk. 50,95 €/kk