Sähköpotkulauta jousituksella

ARVOSTELUT : Sähköpotkulauta jousituksella

3.4 / 5
3,4
18 arvostelua kategoriassa sähköpotkulauta jousituksella
Markkinoilla on monenlaisia, toisistaan eroavia sähköpotkulautamalleja. Sähköpotkulaudat voikin luokitella moniin eri kategorioihin niiden eri ominaisuuksien mukaan. Tällä kertaa jaamme sähköpotkulaudat kahteen eri luokkaan: jousitettuihin ja jousettomiin.

Sähköpotkulautoja on saatavilla jousilla tai ilman. Usein jousettomat sähköpotkulaudat ovat suunniteltu päällystetyille teille ja kaupunkiolosuhteisiin, missä tienpinta on pääsääntöisesti tasaista. Jousitus tekee ajamisesta pehmeämpää, mutta tasaisella asfalttitiellä jousitusta ei juurikaan tarvitse. Kaupunki- ja taajama-alueilla riittää isot, 8,5 tuumaiset, ilmatäytteiset sekä pistosuojatut renkaat, jotka suodattavat tien pienet töyssyt. Sähköpotkulaudan ilmarenkaat pärjäävät hyvin myös hiekkapintaisilla teillä, eivätkä ne pistosuojauksen ansiosta helposti puhkea teräviin kiviin tai lasinsirpaleisiin.

Maastosähköpotkulautaa harkitessa jousitukseen kannattaakin kiinnittää huomiota. Maastoscootti on nimittäin suunniteltu kulkemaan epätasaisilla alustoilla, esimerkiksi metsäpoluilla, mutaisilla niityillä tai muuten vain kuoppaisilla teillä, joissa jousitusta todella tarvitaan. Maastosähköpotkulaudat ovat myös usein tavallista tieliikennekelpoista ja liikennevakuutusvapaata sähköpotkulautaa suurempia ja nopeampia, joten tämäkin lisää jousituksen tarvetta.

Sähköpotkulautaa valitessa kannattaa pohtia, mihin tarkoitukseen sähköpotkulauta todella tulee. Jos aikomuksenasi on liikkua pääasiassa asfalttiteillä kaupungissa tai taajamassa, ja ajaa korkeintaan tasaisia hiekkaisia kävelyteitä, perinteinen sähköpotkulauta ilmatäytteisillä renkailla riittää siihen tarkoitukseen oikein hyvin.

Tutustu Kuntokaupan sähköpotkulautoihin täältä!
 
Järjestys:
 • OUTLET -19,10 €
  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Swift Sähköpotkulaudan vara-akku (180 Wh)

  129,90 € 149,00 €

  Tai alk. 4,79 €/kk

 • Fitnord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)
  0.0 / 5

  FitNord Reach Sähköpotkulaudan vara-akku (474 Wh)

  399,00 €

  Tai alk. 14,73 €/kk