Painopeitto nuorelle

ARVOSTELUT : Painopeitto nuorelle

4.6 / 5
4,6
37 arvostelua kategoriassa painopeitto nuorelle
Nuorten painopeitot on suunniteltu parantamaan levotonta nukkumaan menoa ja unenlaatua käyttämällä syväpainestimulaatiota. Peiton tasaisesti jakautunut paino auttaa nuorta rentoutumaan ja rauhoittumaan koulun ja harrastusten jälkeen.

Nuorten painopeittoja on viidestä kilosta ylöspäin. Painopeiton paino valikoituu ja riippuu nuoren iästä ja koosta: mitä nuorempi ja pienikokoisempi nuori, sitä kevyempi ja pienempi peitto hänelle valitaan. Nuoren painopeiton suhteen on syytä olla tarkempi kuin aikuisen, sillä peitto ei saa olla liian painava. Nyrkkisääntö on, että peiton olisi hyvä olla enintään 10 prosenttia nuoren kehon painosta. Viisi kiloa painava painopeitto soveltuu parhaiten 40-50 kiloisille nuorille ja 45–70 kiloisille nuorille ja aikuisille sopivat jopa 7 kilon painopeitot. Voit itse tarkistaa painon perusteella suositellun painopeiton alla olevasta taulukosta:  

Peiton paino ja nuoren kehon paino:  
 
5 kg / 40–50 kg
7 kg / 45–70 kg  
9 kg / 70–80 kg  

Rauhoita ja rentouta nuori koululainen arjen kiireestä ja anna hänelle levollisemmat unet painopeiton avulla, vaikka lahjaksi. Tutustu ja tilaa painopeitto nuorelle!

 
Järjestys: