Sähköretkipyörät

ARVOSTELUT : Sähköretkipyörät

4.4 / 5
4,4
868 arvostelua kategoriassa sähköretkipyörät

Pyöräretkeily on upea tapa tutustua uusiin luontokohteisiin, pikkukyliin sekä kaupunkeihin. Maisemista nauttiminen verkkaisesti polkien auttaa unohtamaan kiireisen arjen ja stressin. Retkeillä voi millä tahansa polkupyörällä, mutta mitä pidemmälle kuljetaan ja mitä vaativammassa maastossa poljetaan, sitä enemmän pyörältä vaaditaan. Parhaan retkipyöränautinnon tarjoaa asianmukaisesti varusteltu sähköpyörä, joka vie kevyesti ja vaivattomasti sinne, minne mieli tekee.

Kunnollisen sähköretkipyörän ominaisuuksiin kuuluvat mukava ajoasento, pitkä akkukesto, tavaratelineet retkivarusteita varten sekä vankka runko, kestävät osat, vääntävä moottori ja tehokkaat jarrut. Pitkillä pyöryretkillä on tärkeää, että ajoasento on kohdillaan. Sopiva runkokoko, miellyttävä istuin ja säädettävä ohjainkannatin auttavat ajoasennon löytämisessä. 

Sähköretkipyörä on erinomainen ja monikäyttöinen valinta niin retkeilyyn, työmatka-ajoon kuin kuntoiluunkin. Sähköretkipyörä kulkee vauhdikkaasti sekä kaupunkiajossa että asvaltti- ja hiekkateillä. Retkipyörässä yhdistyy hybridipyörän mukavuus kevyesti rullaaviin renkaisiin ja monipuoliseen varusteluun. 

Pidemmillä retkillä voidaan tarvita myös suuri määrä tarvikkeita yöpymisvarusteista lähtien, joten sähköretkipyörässä tulee olla tukeva tavarateline ja mahdollisuus laukkujen kiinnittämiseen. Tukevarunkoinen ja kestävä sähköretkipyörä kantaa suurenkin määrän varusteita ja voimakasvääntöinen moottori auttaa polkemisessa. Kestävät osat eivät petä kesken matkan ja suurikapasiteettisesta akusta riittää virtaa seuraavaan majapaikkaan.

Useimmissa sähköretkipyörissä on 28” renkaat, tavarateline sekä etu- ja takavalot valmiina. Kunnolliset lokasuojat mahdollistavat ajamisen kelissä kuin kelissä vaatteita kastelematta. Laukuilla ja muilla lisävarusteilla voi tuunata retkipyörän täydelliseksi juuri omiin tarpeisiin.

Tutustu Kuntokaupan suosituimpiin sähköretkipyörämalleihin:

Kestävät ja hyvin varustellut sähköretkipyörät jopa 180 km toimintasäteellä: 

Monipuoliset retkeilyyn sopivat sähköpyörät jopa 150 km toimintasäteellä:

Kuntokaupan valikoimista löydät sähköretkipyörät niin lähiretkeilyyn kuin pidemmille reissuille. Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi nyt Kuntokaupalta!

Järjestys: