Tempputrampoliini

ARVOSTELUT : Tempputrampoliini

4.4 / 5
4,4
17 arvostelua kategoriassa tempputrampoliini
Tempputrampoliini on koko perheen trampoliini, joka soveltuu perinteisen pomppimisen lisäksi myös temppuiluun. Trampoliinilla on helppo onnistua vaativammissakin tempuissa ja hypyissä, jotka vaativat esimerkiksi suurta korkeutta ja hyvää joustoa. Varmasti kestävä runko on myös turvallisen temppuilun tae.  

Temppuiluun suunnitellut trampoliinit ovatkin kasvattaneet tasaisesti suosiotaan monipuolisuutensa ansiosta. Trampoliini temput onnistuvat koko perheeltä, sillä se kestää hyvin isompaakin pomppijaa. Trampoliinit ovat koottu erittäin laadukkaista ja varmasti kestävistä osista. Osissa on mietitty kestävyyden lisäksi myös toiminnallisuutta.

Valikoimastamme löydät esimerkiksi BERG:n Champion trampoliinit, jotka ovat varustettu huippulaadukkailla TwinSpring Gold -tuplajousilla sekä ainutlaatuisella AirFlow-hyppymatolla, mikä pienentää pomppimisvastusta ja antaa hyppyihin lisää ilmaa. Vahvalla rungolla on jopa 10 vuoden takuu ja myös laadukkaat UV-suojatut PVC-pehmusteet kestävät käytössä kauan.

Tutustu tempputrampoliineihin ja tilaa omasi Kuntokaupalta!
Järjestys: