Polkupyörän nastarenkaat

ARVOSTELUT : Polkupyörän nastarenkaat

4.4 / 5
4,4
17 arvostelua kategoriassa polkupyörän nastarenkaat
Talven lähestyessä on suositeltavaa varustaa polkupyörän renkaat asianmukaisilla nastarenkailla eli talvirenkailla. Renkaissa käytetyt nastat ovat rakenteeltaan samantyyliset auton renkaissa käytettävien nastojen kanssa. Nasta koostuu leveästä kantaosasta, jonka päällä on nastan runko ja sen kärjessä kovasta metalliseoksesta tehty kärki, joka antaa nastalle ja siten koko renkaalle siltä haettavan pidon.
 
Nastarenkaita on moneen käyttöön aina kaupunkiajosta maastoajoon ja kaikkeen siltä väliltä. Tärkeimmät tekijät rengasta valittaessa ovat sen halkaisija ja leveys. Renkaan koko ilmoitetaan tuumissa tai millimetreissä ETRTO-merkinnällä. Renkaan halkaisija on sama kuin rengaskoko. Renkaan leveyttä valittaessa on hieman enemmän pelivaraa, kunhan muistaa ottaa huomioon myös haarukan ja lokasuojan leveyden. Ohjesääntö on, että renkaan ja rungon (tai haarukan) väliin pitäisi jäädä ainakin 4–5 mm tilaa.
 
Mitä enemmän nastoja renkaassa on, sitä enemmän pitoa renkaasta löytyy. Kaupunkiajoon suunnitelluissa renkaissa nastojen lukumäärä voi olla noin 100–200 kappaleen luokkaa. Vaativaan maastoajoon tehdyissä nastarenkaissa lukumäärä voi sen sijaan kohota jopa päälle 300 nastan.
 
Kuntokaupan rengasvalikoimasta löydät laadukkaat nastarenkaat luotettavilta merkeiltä kuten Continental ja Black Ice.
 
Älä anna liukkaiden kelien yllättää, vaan tilaa laadukkaat polkupyörän nastarenkaat nyt Kuntokaupalta!
Järjestys: