Trampoliini aikuisille

ARVOSTELUT : Trampoliini aikuisille

4.6 / 5
4,6
12 arvostelua kategoriassa trampoliini aikuisille
Trampoliinilla hyppely on loistava liikuntamuoto, sillä trampoliini tarjoaa aikuisille monipuolista liikuntaa ja tehokasta urheilua kuin huomaamatta!

Myös aikuiset ovat innostuneet polttamaan kaloreita tämän välineen ansiosta. Tehokkaan kalorien polton lisäksi se on hyväksi sydämelle ja verisuonille, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja auttaa näin ollen painonhallinnassa sekä vähentää selluliittia. Trampoliini ei myöskään rasita niveliä ja on ennen kaikkea erittäin hauskaa kesäpuuhaa. Jo puolen tunnin pomppiminen tekee ihmeitä ja harjoittelua voit muokata omien tarpeiden mukaan. Trampalla hyppiminen parantaa voimaa ja kestävyyttä, nostaa sykettä ja rentouttaa kehoa. FitNord Trampoliinin hyppymatto tarjoaa runsaasti tilaa ja laadukkaat jouset takaavat hyvän kuormitettavuuden, joten myös aikuinen voi pomppia trampoliinilla turvallisesti. Lujatekoisten materiaalien sekä vankan rakenteensa ansiosta trampoliini on erittäin pitkäikäinen ja turvallinen.

Trampoliini on taatusti kotipihan hauskin ja suosituin urheiluväline akrobaattisiin temppuihin ja siinä pomppivat mielellään myös aikuiset. Tilaa heti Kuntokaupalta!
Järjestys: