Ulkorenkaat

ARVOSTELUT : Ulkorenkaat

4.4 / 5
4,4
7 arvostelua kategoriassa ulkorenkaat
Ulkorenkaat vaikuttavat polkupyörän ajettavuuteen, joten niitä valittaessa tulee olla tarkkana. Renkaiden kunto ja niiden pintakuviointi vaikuttaa ajokokemukseen. Mikäli renkaat ovat kuluneet ja niiden pintakuviointi on lähes hävinnyt, ovat renkaat märällä ajopinnalla liukkaat ja uusien renkaiden hankinta on siinä tapauksessa suositeltavaa.
 
Tärkeimmät tekijät rengasta valittaessa ovat sen halkaisija ja leveys. Renkaan koko ilmoitetaan tuumissa tai millimetreissä ETRTO-merkinnällä. Renkaan halkaisija on sama kuin rengaskoko. Renkaan leveyttä valittaessa on hieman enemmän pelivaraa, kunhan muistaa ottaa huomioon myös haarukan ja lokasuojan leveyden. Ohjesääntö on, että renkaan ja rungon (tai haarukan) väliin pitäisi jäädä ainakin 4–5 mm tilaa. 
 
Kuntokaupalla renkaita on tarjolla kaikenlaisiin käyttötarkoituksiin erikokoisina, eri malleissa ja eri kumisekoitteissa. Kun renkaiden kokojen ja mallien perusperiaatteista on päässyt selville, uusien renkaiden valinta tuntuu helpommalta. Kuntokaupalta saa kattavasti pyörien ulkorenkaat eri kokoisiin polku ja sähköpyöriin. Merkkeinä huippulaadukkaat Schwalbe, Continental ja Black Ice.
 
Tilaa nyt laadukkaat ulkorenkaat Kuntokaupan monipuolisesta valikoimasta!
Järjestys: