Hiljainen crosstrainer

ARVOSTELUT : Hiljainen crosstrainer

4.6 / 5
4,6
53 arvostelua kategoriassa hiljainen crosstrainer

Kodin kuntolaitteiden toivotaan usein olevan hiljaisia, jotta harjoittelu onnistuu vaikka myöhään illalla, aikaisin aamulla tai televisiota katsellessa. Crosstrainer yleensä on kuntolaitteeksi varsin hiljainen, sillä liikerata ei aiheuta tärähtelyä tai iskuja. Hiljaisuuteen vaikuttaa kuitenkin useampi asia, kuten rungon tukevuus, laakerien ja nivelien liike, vastuksen ääni ja mahdollisesti muoviosien ääntely. Mikään vastustyypeistä ei itsessään tuota kovin suurta ääntä, mutta elektromagneettinen vastus on äänetön. Elektromagneettinen vastus löytyy yleensä korkeamman hintaluokan laitteista, joten kotikäyttöön erinomainen vaihtoehto on servosäätöinen magneettivastus.

Jos etsit käyttöösi hiljaista crosstraineria, suosittelemme tutustumaan tukevalla rungolla, laadukkailla osilla sekä servosäätöisellä tai elektromagneettisella vastuksella varustettuihin laitteisiin. Erinomainen vaihtoehto kotikäyttöön on kompaktin kokoinen, hiljainen ja tukeva FitNord Hiker 300F.

Kuntokaupalta löydät laajan valikoiman hiljaisia crosstrainereita eri käyttötarkoituksiin. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Järjestys: