Tunturi Competence C25 crosstrainertesti

ARVOSTELUT : Tunturi Competence C25 crosstrainertesti

4.6 / 5
4,6
37 arvostelua kategoriassa tunturi competence c25 crosstrainertesti

Mikäli etsit edullista, mutta kuitenkin tukevaa sekä vastukseltaan hyvää crosstraineria, kannattaa tutustua  Tunturi Competence C25 malliin.


Kyseessä on edullisemman hintaluokan crosstrainer Tunturilta, joka Competence-sarjallaan jatkaa siitä, mihin edellinen GO-sarja jäi. GO-sarjan ulkoasuun nähden C25 on trendikkäämpi ja linjakkaampi malli musta-vihreän värityksensä ja modernimman muotoilun ansiosta. Tätä sporttista laitetta kehtaisi hyvin esitellä kotonakin. Muutokset ulkonäössä eivät ole pelkästään vain väreihin tai muotoiluun liittyviä uudistuksia: kiskojen päällä kulkevien rullien päälle on Tunturi varustanut suojalevyt, mistä annammekin suuren kiitoksen Tunturin suunnittelutiimille. Käyttömukavuutta on lisätty myös tabletti- ja juomapullotelineen myötä.
 

tunturi-competence-c25-crosstrainer

Vaikka laite onkin itsessään helppokäyttöinen, on Tunturi panostanut suomenkielisiin ohjeisiin ja niiden avulla laitteen käytön ja ominaisuudet oppii todella nopeasti. Kuntoillessa polkimien liike on sulavaa ja laite sopii askelpituudeltaan (48 cm) ja kooltaan myös pidemmälle käyttäjälle. Käyttäjän enimmäispainoksi on ilmoitettu 135 kilogrammaan, joten kookkaammille kuntoilijoille suosittelimme tukevampaa Tunturin laitetta, kuten Endurance C85.

Competence C25 on helppo sijoittaa melkein minne vain sisätiloissa, kun se ei vaadi verkkovirtaa toimiakseen sen paristojen ansiosta. Näytön toiminnot antavat selkeää informaatiota käytön aikana, kuten kuljetun etäisyyden, nopeuden, ajan, kalorimittauksen (suuntaa antava) sekä sykkeen (pulssianturit löytyvät keskikahvoista). Tarkkaan sykkeen seurantaan suosittelemme kuitenkin erillistä sykevyötä, joka synkronoi Tunturin laitteiden kanssa.

Laitteessa vastuksen säätö tehdään manuaalisesti asteikolla 1-8. Kuten videolta käy ilmi, kovin vastus 8 vakuuttaa testissämme ja tarjoaa jopa enemmän vastusta mitä tämän hintaluokan crosstrainerilta voisi odottaa. Tunturi Competence C25 on hyvin suoraviivainen ja yksinkertainen käyttää. Tämä crossari sopiikin hyvin kotikuntoilijalle, joka haluaa hieman edullisemman laitteen ja keskittyä perustreeniin ohjelmilla kikkailun sijaan. Laitteessa on 3 ohjelmaa sen lisäksi, että voit myös manuaalisesti määrätä tahdin. Mikäli et kaipaa erilaisia ohjelmia ja lisäominaisuuksia, vaan etsit todella vakaata ja suorituskykyistä crosstraineria, kannattaa C25-malli ottaa harkintaan.

Monipuolista ja pieneen tilaan mahtuvaa crosstraineria etsivän kannattaa tutustua myös FitNord Hiker 300F-crosstraineriin.

Järjestys:
 • ALE 43 %
  Crosstrainer etuvetoinen, Tunturi Competence C25
  5.0 / 5

  Tunturi C25 Competence Crosstrainer

  589,00 € 1049,00 €

  Tai alk. 21,87 €/kk

 • ALE 28 %
  FitNord Hiker 300F Crosstrainer + VUODEN LISÄTAKUU
  4.6 / 5

  FitNord Hiker 300F Crosstrainer + VUODEN LISÄTAKUU

  899,00 € 1249,00 €

  Tai alk. 34,68 €/kk